Manolev Публикувано Юли 15, 2006 Share Публикувано Юли 15, 2006 Пичове, тая песен ме разцепва тотално, ама никъде не успях да намеря акорди или табулация. Имате ли идеи от къде може да се намери? Тази песен мисля, че заслужава таб, имаики предвид името и! Това е химн на китариста за мен! Дайте акорди или таб! Ще съм ви адски благодарен, а и други покрай мен, сигурен съм! :guitar: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Юли 15, 2006 Share Отговорено Юли 15, 2006 И мен супер много ме радва тази песен, но не съм си играл да я вадя. Пък и надали ще успея. Изръчкай RockMan да я табне... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Manolev Отговорено Юли 15, 2006 Автор Share Отговорено Юли 15, 2006 ROCKMAN! Колега, виждам че доста неща си табулирал и все хубави! Ако ти се занимава табни и тая песен! Убеден съм напълно, че много хора ще и се изкефят! Това е БГ химна на китаристите! :guitar: Когато ти се занимава, табни я! Ще те боготворим! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Юли 15, 2006 Share Отговорено Юли 15, 2006 ...Ще те боготворим! Ха-ха-ха. Идейно, но недостатъчно. Вече го боготворим, ще трябва да измислим нещо повече... :green: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Manolev Отговорено Юли 15, 2006 Автор Share Отговорено Юли 15, 2006 Добре де ще го издигнем в култ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NitroBGA Отговорено Юли 17, 2006 Share Отговорено Юли 17, 2006 Аз съм си я извадил за пеене в До мажор, не знам дали ще ви устройва. Само акорди - разбира се - другото не ми е трябвало/ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Manolev Отговорено Юли 17, 2006 Автор Share Отговорено Юли 17, 2006 Давай! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dilian Nedev Отговорено Юли 18, 2006 Share Отговорено Юли 18, 2006 Благодаря за милите думи , ама някой има ли "хубав" запис на тая песен , че това , което намерих е доста неразбираемо ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mozart Отговорено Юли 18, 2006 Share Отговорено Юли 18, 2006 Дай мейл,щи я пратя! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dilian Nedev Отговорено Юли 19, 2006 Share Отговорено Юли 19, 2006 Имаш ЛС , а от това което чувам на моя запис се върти нещо такова : Начало/: F | C | G | C (D-E-) F | C | G ( C - G - A - B ) (скоро ще приложа и GuitarPro файл със солото ) Куплет : C | E | F | C C | E | F | G F | C | F | C F | C | D | Em (тоя тон изобщо май не е тоя ... ) ... Засега това , че не съм се наспал много много и сега направо виждам китарата ми doubleneck Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Юли 25, 2006 Share Отговорено Юли 25, 2006 Нещо такова ми се струва добре звучащо: Начало: |F |C |G |C | (D-E-) |F |C |G |C | (G-A-B) Куплет: |C |E |F |C | |C |E |F |G | |F |C |F |C | |F |C |D |G | Припев: |C |E |F |C | |F |C |D |G | |C |E |F |C | |F |C |D |G | П.П. Това е "подобрена" версия на това, което предложи RockMan. П.П.2. На едното място има промяна, но забравих точно къде беше, а и как. Така че остава за домашно... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Manolev Отговорено Юли 27, 2006 Автор Share Отговорено Юли 27, 2006 Мерси, пичове! Аз ще пробвам да и вкарам 2-3 септакорда! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Queroth Отговорено Август 3, 2006 Share Отговорено Август 3, 2006 (Редактирано) велика песен ! ако и се праснат и едни сола Редактирано Август 3, 2006 от Queroth Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts