drakon Публикувано Юли 14, 2006 Публикувано Юли 14, 2006 кажете кои са най-лесните парчета за супер начинаещи, за да се захвана с тях - все пак да мога да изсвирвам нещо хихи тенкю
drizzt Отговорено Юли 14, 2006 Отговорено Юли 14, 2006 (Редактирано) парчетата за начинаещи са тия дето ти харесват и като пробваш или видиш таба решиш че можеш да ги изсвириш потърси си любимите парчета и аз като хванах китарата в началото първо ми се искаше по скоро да чуя нещо цяло, така де, но се оказа че не било това идеята.. поне а мен с практика на всички всичко им е лесно.. Редактирано Юли 14, 2006 от drizzt
PRIMO Отговорено Юли 14, 2006 Отговорено Юли 14, 2006 имаше една на oasis - maybeееее,you're gonna be the one that saves meeee , нещо такова :green: 3-4 акорда са мн добре звучат roulette на system of a down също е лесна и солото е лекичко но общо взето както каза drizzt като те кефи някоя песен намираш я в ultimate-guitar.com и гледаш каква част от тая песен ти е по силите...
KeRRANGKid Отговорено Юли 15, 2006 Отговорено Юли 15, 2006 (Редактирано) Смока Смелса и Wake Me Up When September Ends също Highway To Hell на чушките Desecration Smile квото похванеш на AC/DC, там трудно нема и като поразтриеш китарата достатъчно, научи Master Of Puppets и си я свири всеки ден като упражнения. Тая песен е невероятно помагало. Учи те на ритъм, ловкост с пръстите (малоумния spider riff на Mustaine ), хармония и всичко по-важно като техники за солиране. + тва е юбер яко за showoff пред авери металистье :guitar: :) Редактирано Юли 15, 2006 от KeRRANGKid
Raxus Отговорено Юли 15, 2006 Отговорено Юли 15, 2006 Систем-soldier side ама по-старата версия и Енрике Иглесиас-Hero не е смешно, именно с това парче си направих първия лайв пред цялото даскало и всички много се изкефиха.
FeramonD Отговорено Юли 15, 2006 Отговорено Юли 15, 2006 "Trilogy suite"-Ингви Малмстийн Е много смешно!
Surikat Отговорено Юли 15, 2006 Отговорено Юли 15, 2006 Black Sabbath - Paranoid Black Sabbath - Sabbath, Bloody Sabbath
Telerig Отговорено Юли 15, 2006 Отговорено Юли 15, 2006 имаше една на oasis - maybeееее,you're gonna be the one that saves meeee , нещо такова Wanderwall се казва туй...иначе на Нирвана Poly и Something in the way са лесни навремето с тях почнах преди 15 години ... Пичките обаче си припадаха по Don't Cry на Guns ама ми беше много мъчна и си виках ей тая ако науча друга не ми трябва.
EmchoDT Отговорено Юли 15, 2006 Отговорено Юли 15, 2006 ми аз почнах със Animals - House Of The Rising Sun, Nirvana - Rape me, Хиподил - Жената, Металика - Фром хум дъ бел толс
badhabittt Отговорено Юли 15, 2006 Отговорено Юли 15, 2006 (Редактирано) начинаещ +таб = боза начинаещ + слух +един час малко повече загубено време в целене на ноти = удовлетвореност че си научил нещо без чужда помощ :violin: някой ден кат стана хакер ще изтрия всички табове :twisted: според мен този топик е чисто спамене на форума ! Редактирано Юли 15, 2006 от badhabittt
npace Отговорено Юли 16, 2006 Отговорено Юли 16, 2006 сещаш ли се, че начинаещите по слух без помощ много ама много ама много трудно ще хванат нещо по слух? все трябва помагала нали сме начинаещи иначе на system of a down няма трудна песен, може би солото на lonely day, ама и то с малко жулене се схваща. аз за 6 месеца след като хванах китарата им свирех всичко... това ми напомня да видя lonely day
Telerig Отговорено Юли 16, 2006 Отговорено Юли 16, 2006 иначе на system of a down няма трудна песен Човече не си пробвал с група да ги свириш...повярвай ми лесно няма там.
Recommended Posts