docc Отговорено Юли 18, 2006 Отговорено Юли 18, 2006 ...Та да не се пробвам аз.. Може да ме почерпите превантивно. Аз пък,изобщо няма да се пробвам ...обаче ще се самопочерпя! ...самоконтрол! Цитирай
Elly Отговорено Юли 18, 2006 Отговорено Юли 18, 2006 "Презтирайте Yestarday" - какво ще да значи това? Ох, Кремена, камък ми падна от сърцето, като видях най-накрая някой да зададе тоя въпрос! Таман се бях попритеснила Та? Цитирай
sa6tiat Отговорено Юли 18, 2006 Отговорено Юли 18, 2006 ...Та да не се пробвам аз.. Може да ме почерпите превантивно. Аз пък,изобщо няма да се пробвам ...обаче ще се самопочерпя! ...самоконтрол! " Подаръци ще има за всички от сърце..." Глейте само да не ви изпея "Йестъдей" на Gravedigger или варианта на мистър Бийн... Цитирай
Caruso Отговорено Юли 20, 2006 Автор Отговорено Юли 20, 2006 "Презтирайте Yestarday" - какво ще да значи това? Ох, Кремена, камък ми падна от сърцето, като видях най-накрая някой да зададе тоя въпрос! Таман се бях попритеснила Та? Смятам че съвсем ясно е написано в първото мнение по темаат Цитирай
Caruso Отговорено Юли 20, 2006 Автор Отговорено Юли 20, 2006 Аре, бирата се стопли. Карузо, ае да те видим как ще се изтътрузиш върху парчето... Може пък ти да отнесеш приза...Все пак парчето е легенда, пък и едно от най-хубавите...Та да не се пробвам аз.. Може да ме почерпите превантивно. Баце, сори ама сега се прибрах Твоя приятел Роби бноо як концерт напраил Ерик Клептън ми наду главата от жици. Са тея дни спретвам записче Цитирай
ronia Отговорено Юли 21, 2006 Отговорено Юли 21, 2006 Смятам че съвсем ясно е написано в първото мнение по темаат Не бе, пич - въпросът беше коя дума е това "презтирайте"? Какво си искал да напишеш? Цитирай
antonium Отговорено Юли 21, 2006 Отговорено Юли 21, 2006 Смятам че съвсем ясно е написано в първото мнение по темаат Не бе, пич - въпросът беше коя дума е това "презтирайте"? Какво си искал да напишеш? презирайте май Цитирай
ronia Отговорено Юли 21, 2006 Отговорено Юли 21, 2006 Не очаквам от такива бийтълсисти подобно нещо. Може би пре-три-тирайте? Досадни филологически очила! Цитирай
Caruso Отговорено Юли 21, 2006 Автор Отговорено Юли 21, 2006 Сега мисля, че няма да имате забележки Видяхме как сте с граматиката сега остава и пеенето да покажете Казвайте къде да качваме парчетата и да се стартира Цитирай
sa6tiat Отговорено Юли 23, 2006 Отговорено Юли 23, 2006 (Редактирано) Ае, бирата вкисна... Редактирано Юли 23, 2006 от sa6tiat Цитирай
toshevski Отговорено Юли 25, 2006 Отговорено Юли 25, 2006 Има ли напредък по идеята? Някой почна ли да записва? Цитирай
Elly Отговорено Юли 25, 2006 Отговорено Юли 25, 2006 Ми таковуту... Аз нямам си китара, нямам си и пиано. Какво правим? Дисквалифицирате ли ме? Ако не - може ли да се използва някое тъпо миди, или някой би споделил с мен своя съпровод? Цитирай
Mandalay Отговорено Юли 25, 2006 Отговорено Юли 25, 2006 Аз записах една китарка, ще ти я дам Цитирай
Elly Отговорено Юли 25, 2006 Отговорено Юли 25, 2006 Супер! Ще те черпя една бира в неделя на Бистрица! Цитирай
Benny Exclusive Отговорено Юли 25, 2006 Отговорено Юли 25, 2006 Супер! Ще те черпя една бира в неделя на Бистрица! А до тогава ще имаме ли да слушаме вече презентиран yesterday? Цитирай
Recommended Posts