brysnaria Отговорено Септември 9, 2006 Отговорено Септември 9, 2006 Готова е новата версия на новия Дет-метъл ремикс Сега някой ако изсвири някакви по тежки китарки и сме готови за МТV В гмаил. Е къде ми изчезна едит бутона? Пратих и нормална версия ама имах ужасна настинка и след това изпяване гласът ми отиде Цитирай
Mandalay Отговорено Септември 13, 2006 Отговорено Септември 13, 2006 (Редактирано) Поиграх си малко с новия микрофон, а и поразучих Cubase В резултат качих 2 нови варианта на Yesterday на мейла на форума. Едното е леко джази, благодаря на A C, за инструментала, който е качила. А в другото силно съм повлиян от изпълнението на Bozy 2 Men. ПП. Проблем с майла, та май ще се забави писмото Редактирано Септември 13, 2006 от Mandalay Цитирай
Mandalay Отговорено Септември 13, 2006 Отговорено Септември 13, 2006 За сега качвам само единия вариант. Другия скоро Цитирай
Pleasure Отговорено Септември 13, 2006 Отговорено Септември 13, 2006 Имам един въпрос. Каква е паролата на е-мейла, защото много ми се иска да чуя каквото сте записали? Търсих където се сетих за паролата преди да пиша тук, но без успех. Освен ако не е тайна и не се казва на специални потребители де Цитирай
Polyphone Отговорено Септември 14, 2006 Отговорено Септември 14, 2006 (Редактирано) Поиграх си малко с новия микрофон, а и поразучих Cubase В резултат качих 2 нови варианта на Yesterday на мейла на форума. Едното е леко джази, благодаря на A C, за инструментала, който е качила. А в другото силно съм повлиян от изпълнението на Bozy 2 Men. ПП. Проблем с майла, та май ще се забави писмото Браво, бе, Мандалейски!!!! Много приятно ме изненадваш! Чудесно звучиш, евала! Единствена забележка, малко ниските вокали трябва да се поуправят и ше стане идеално! Редактирано Септември 14, 2006 от Polyphone Цитирай
Mandalay Отговорено Септември 14, 2006 Отговорено Септември 14, 2006 Aко искаш веднага ти пращам един микс без ниския вокал и да запишеш Цитирай
Mike Отговорено Септември 14, 2006 Отговорено Септември 14, 2006 И аз се отчетох. Влизайте в G-mail-а label Mike и теглете. Цитирай
Mandalay Отговорено Септември 14, 2006 Отговорено Септември 14, 2006 Не е лошо, но лошия баланс на гласовете ме караше постоянно да намалявам и увеличавам волумето... Ако се пипне малко ще зазвучи доста по-добре. Цитирай
Mike Отговорено Септември 15, 2006 Отговорено Септември 15, 2006 С микрофон за говорене толкова. Да не говоря за пращенето и така натам. Не знам и какви програмки се ползват за изравняване на вокалите. Цитирай
ronia Отговорено Септември 15, 2006 Отговорено Септември 15, 2006 Ти можеш сам да си направиш динамиката, още при записването - така и без кой-знае каква обработка бековете си потъват леко, както е редно за тях. Цитирай
Mike Отговорено Септември 15, 2006 Отговорено Септември 15, 2006 Е нещо не стана този път, ама пак ще пробвам :green: . Гласът ми не ме слуша от доста време и трябва да стегам колана. Цитирай
DaInsane Отговорено Септември 17, 2006 Отговорено Септември 17, 2006 Уау! Mandalay, смачка ме, човек! Направо разби всички с тия бек-вокалчета. Евала!!! ЕВАЛА!!! Рониа също много ми хареса и то най-вече зареди това, че си се поотклонила от оригинала. Наистина добра импровизация! Всички са прави за тембъра ти. Евала и за теб! Сега остава да намеря време (през деня, щото не е удачно да будя всички с "Иестъдеййй...") да запиша и аз една версийка, че и мен да чуете. С приказки не става. Цитирай
Bleys Отговорено Септември 19, 2006 Отговорено Септември 19, 2006 Вариантът на Алис е доста хубав, нищо ново не ви казвам Гласът и е много добре обработен, но на места ми направи впечатление, че звучи леко глътнат и приглушен. Имаше една песен на Минчев - "защо съм бял, защо не съм черен..." - това в кръга на шегата разбира се - изпълнението е много пипнато - поздравления. Ronia има максимален брой точки за импровизация - това се нарича творец, а не само изпълнител Funi - тембърът ти е 6 точки, само заради характерния глас си заслужаваш победа Като заключение ми е жално да кажа, че женската част работи по-усилено върху вокалите си и си личи... Цитирай
ronia Отговорено Септември 20, 2006 Отговорено Септември 20, 2006 Абе само Мандалей и Полифон са достатъчни, за да не се съглася с теб Те са изключително прецизни и многопластови във вокалите си. Цитирай
Recommended Posts