fLiSk Отговорено Юли 7, 2005 Отговорено Юли 7, 2005 Аз също започнах с прословутото чудо на Фендер, за начинаещ е даже повече от добре Сега още съм начинаещ но се моря с Marshall 8215 който купих от Тони и съм много доволен.Звука е почти като лампов а аз съм върл фен на ламповия звук и "истинското оборудване". Това на Фендерчето наистина му е голям Фроглем с фуутсуича (или по - скоро без него ). И туй то... Сега ако се науча и да свиря ще е идеал петроф... Цитирай
TONY Отговорено Юли 7, 2005 Отговорено Юли 7, 2005 Аз също започнах с прословутото чудо на Фендер, за начинаещ е даже повече от добре Сега още съм начинаещ но се моря с Marshall 8215 който купих от Тони и съм много доволен.Звука е почти като лампов а аз съм върл фен на ламповия звук и "истинското оборудване". Това на Фендерчето наистина му е голям Фроглем с фуутсуича (или по - скоро без него ). И туй то... Сега ако се науча и да свиря ще е идеал петроф... радвам се 4е се кефи6 на Маршала но модела май беше JCM 8210 Цитирай
Dead Отговорено Юли 7, 2005 Отговорено Юли 7, 2005 Аз също започнах с прословутото чудо на Фендер, за начинаещ е даже повече от добре Сега още съм начинаещ но се моря с Marshall 8215 който купих от Тони и съм много доволен.Звука е почти като лампов а аз съм върл фен на ламповия звук и "истинското оборудване". Това на Фендерчето наистина му е голям Фроглем с фуутсуича (или по - скоро без него ). И туй то... Сега ако се науча и да свиря ще е идеал петроф... Еми значи с фендерчето ше почна, видях го в сайта на технополис. Цитирай
metalhammer Отговорено Юли 7, 2005 Отговорено Юли 7, 2005 Аз също започнах с прословутото чудо на Фендер, за начинаещ е даже повече от добре Сега още съм начинаещ но се моря с Marshall 8215 който купих от Тони и съм много доволен.Звука е почти като лампов а аз съм върл фен на ламповия звук и "истинското оборудване". Това на Фендерчето наистина му е голям Фроглем с фуутсуича (или по - скоро без него ). И туй то... Сега ако се науча и да свиря ще е идеал петроф... Еми значи с фендерчето ше почна, видях го в сайта на технополис. И все пак другото е да си вземеш Park 10 Wata 100 кинта са , а е by Marshall Цитирай
fLiSk Отговорено Юли 7, 2005 Отговорено Юли 7, 2005 A Fender е by Fender :green: Зависи какъв звук търси, предполагам че и при practice amps разликата е същата - Fender, доста добър чист звук, Park малко по - "мътни" чисти и по - приятен и мек дистър. Не знам обаче... Който е пробвал Park да каже, аз за последно свирих на един преди 3 години а тогава не знаех как се казват нотите. Цитирай
TONY Отговорено Юли 8, 2005 Отговорено Юли 8, 2005 Да, извинявам се Грешката е моя. да ама и аз не чета внимателно - точния модел беше 5210 :hello: Цитирай
Viper Отговорено Юли 8, 2005 Отговорено Юли 8, 2005 А за Fender Twin Reverb какво ще кажете? Имам един такъв,само че няма говорители - 2x12'' 100W 8ома. Зарекъл съм се да си купя говорители и да го пусна в употреба че сега се мъча централно - през пулта... Цитирай
metalhammer Отговорено Юли 9, 2005 Отговорено Юли 9, 2005 А за Fender Twin Reverb какво ще кажете? Имам един такъв,само че няма говорители - 2x12'' 100W 8ома. Зарекъл съм се да си купя говорители и да го пусна в употреба че сега се мъча централно - през пулта... Човече тва си е една от най големите класики в жанра! Взимай му говорители хич не се мотаи! Цитирай
Telerig Отговорено Юли 9, 2005 Отговорено Юли 9, 2005 QUOTE (Viper @ Jul 8 2005, 11:37 PM) А за Fender Twin Reverb какво ще кажете? Имам един такъв,само че няма говорители - 2x12'' 100W 8ома. Зарекъл съм се да си купя говорители и да го пусна в употреба че сега се мъча централно - през пулта... Човече тва си е една от най големите класики в жанра! Взимай му говорители хич не се мотаи! Да човече - не се мотай ами беж за говорители - кво централно при тва положение Цитирай
Sieger Отговорено Юли 23, 2005 Отговорено Юли 23, 2005 Ми обмислям варянт да си купя едно от малките дяволчета на Маршал, а именно AVT20... Та силно се интересувам дали някой има наблюдения върху това комбо? Кажете някакво мнение. Заслужава ли си? Цитирай
npace Отговорено Юли 24, 2005 Отговорено Юли 24, 2005 Behringer GM108 15 вата, в комплект с китарката (евтина е милата ама като за първа китара се държи повече от добре ) само че тея 15 вата като пуснеш драйв-а звучат като много повече :guitar: Цитирай
Jordan_J Отговорено Юли 24, 2005 Отговорено Юли 24, 2005 (Редактирано) Аз съм с Hughes&Kettner Silver Sieries комбо, 30 вата, транзисторно. Иначе скоро се сдобих с MESA BOOGIE Simul Class 2x90 W лампов усилвател, който ме чака в БГ - не съм го виждал, нито пипнал още, затова нищо не мога да кажа от опит за него, а само това, което съм чел Та затова нямам търпение да се прибера в БГ скоро Редактирано Юли 24, 2005 от visiondann Цитирай
Sieger Отговорено Юли 24, 2005 Отговорено Юли 24, 2005 Аз съм с Hughes&Kettner Silver Sieries комбо, 30 вата, транзисторно.Иначе скоро се сдобих с MESA BOOGIE Simul Class 2x90 W лампов усилвател, който ме чака в БГ - не съм го виждал, нито пипнал още, затова нищо не мога да кажа от опит за него, а само това, което съм чел Та затова нямам търпение да се прибера в БГ скоро visiondann от тук ли е взета Меса-та? И за колко ако не е тайна? Ееее дано към БГ те тегли нещо повече от амп-а Цитирай
wessy Отговорено Юли 24, 2005 Отговорено Юли 24, 2005 Лампата е истината ама ...колко китариста в БГ имат къде да надуят 100 вата лампа... че и 50 аз свиря си Peavey Transtube. 40-50 вата е. чистия канал е мн готин. Драйвовете му са ужасни (поне за мен) и за тфа ф чистия канал хакам 1 дист и работата заспива. Пича питаше за любима марка - ами ...Солдано лудница са! на Peavey по скъпите модели и рандал а да ... и Line 6 vetta II - чувал съм комбото ...представям си главата кфо ши прави най-много мразя фендери. не че са лоши ама нямам за кфо да ползвам такова кубе Цитирай
Recommended Posts