videodrone Публикувано Юли 11, 2006 Share Публикувано Юли 11, 2006 звучи малумно да знам но искам да попитам старшитата някакво упражнение чрез което да си разделя крайниците като свиря защото имам адския проблем - като седнах за първи път на барабани и какъвто удар направя с десния крак по касата това правя и с фуса...повече от начинаещ съм кажете нещо моляви се защото ако не успея да се разделя веднъж завинаги никога няма да мога да свиря кат хората... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NeonGod Отговорено Юли 11, 2006 Share Отговорено Юли 11, 2006 защо со мислиш така?аз като започнах да свиря на барабани 1-во сас това започнах.и започнах сус каса и фус само.след това удари по солов барабан и чинели.казахами че това се прави прасти пета или нещо такова беше щете излажа ако ти кажа със сигорност.иначе това упражнение ми го показа барабаниста на Ренегат.и дати кажа много ми помогна Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
videodrone Отговорено Юли 11, 2006 Автор Share Отговорено Юли 11, 2006 звучи логично но все пам ми трябва още някакво инфо , едва ли съм само аз - кажете вие как го преодоляхте ??? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NoSoul Отговорено Юли 11, 2006 Share Отговорено Юли 11, 2006 С много тренировка и повторения. И никога не можеш съвсем да се отърсиш, така че дерзай Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
YtseJam Отговорено Юли 11, 2006 Share Отговорено Юли 11, 2006 В двдто на Томас Ланг е засегнат този въпрос обстойно. Подробности тук. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
videodrone Отговорено Юли 11, 2006 Автор Share Отговорено Юли 11, 2006 В двдто на Томас Ланг е засегнат този въпрос обстойно. Подробности тук. еми човече ти си споменал за някакав линк и за лично съобщение, дай линк ако още съществува... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
YtseJam Отговорено Юли 11, 2006 Share Отговорено Юли 11, 2006 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Danny47 Отговорено Юли 11, 2006 Share Отговорено Юли 11, 2006 Най-простото и основно е упражнение е да свириш със всички краиници четвъртини, като един от тях свири широки триоли. Така ги менкаш ... един път лявата ръка ше свири триолите един път десния крак и т.н... после го правиш същото и с 2по2 краиника! Ае дерзаи Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tupoto kopele Отговорено Юли 12, 2006 Share Отговорено Юли 12, 2006 Разделение на крайниците според мен изобщо не ти трябва...аз свиря от 6-7 години и още не ми е потрябвало ...по скоро си научи крайниците да работят заедно а за тази цел свири прости бийтове...вземи примерно на Seek And Destroy- Metallica разичната част...тази дето е бързата...извади си бийта и го свири БАВНО...това ще ти помогне да решиш проблема със дублирането на дясна ръка и десен крак (нали се сещаш...ще можеш да свириш осмини с фуса докато отдолу с касата си свириш други неща) ..... и така вади някви парчета. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Danny47 Отговорено Юли 12, 2006 Share Отговорено Юли 12, 2006 Разделение на крайниците според мен изобщо не ти трябва...аз свиря от 6-7 години и още не ми е потрябвало ...по скоро си научи крайниците да работят заедно а за тази цел свири прости бийтове...вземи примерно на Seek And Destroy- Metallica разичната част...тази дето е бързата...извади си бийта и го свири БАВНО...това ще ти помогне да решиш проблема със дублирането на дясна ръка и десен крак (нали се сещаш...ще можеш да свириш осмини с фуса докато отдолу с касата си свириш други неща) ..... и така вади някви парчета. Всъщност си прав, той сега започва и ше трябва 1во да се научи да свири заедно с краиниците си ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
videodrone Отговорено Юли 12, 2006 Автор Share Отговорено Юли 12, 2006 мнеееее...не знам правилно ли се изразявам, но кажи го прав ритъм мога да правя искам нещо като...най-добре с пример да дам - Korn - Blind... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Shima Отговорено Юли 12, 2006 Share Отговорено Юли 12, 2006 Ха това е второто парче което заучих и ми трябваше около два месеца да го зауча дори не цялото и ми писна само него да забивам , тогава свирих малко повече от половин година.Та имам предвид всяка жаба трябва си знае гьола не само в барабаните но и във всичко трябва да има постепенна градация затова като си начинаещ фани AC/DC или Pantera пък на мен любимата банда ми Korn (старите неща , последния албум е голяма лайно) та ми се свири доста именно тяхни неща но всичко с времето си. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
videodrone Отговорено Юли 12, 2006 Автор Share Отговорено Юли 12, 2006 (Редактирано) Ха това е второто парче което заучих и ми трябваше около два месеца да го зауча дори не цялото и ми писна само него да забивам , тогава свирих малко повече от половин година.Та имам предвид всяка жаба трябва си знае гьола не само в барабаните но и във всичко трябва да има постепенна градация затова като си начинаещ фани AC/DC или Pantera пък на мен любимата банда ми Korn (старите неща , последния албум е голяма лайно) та ми се свири доста именно тяхни неща но всичко с времето си. аз просто като пример давах...на Блайнда мога да му свиря само чинела в интродукцията плюс че мразя стари неща за слушане - ще си фана някоя Емо бандичка и тва е Редактирано Юли 12, 2006 от videodrone Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the_pileto Отговорено Юли 12, 2006 Share Отговорено Юли 12, 2006 Ами те барабанистите на емо бандите са като метрономи така, че може би като начинаещ ще е ок! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
makedonetsa Отговорено Юли 12, 2006 Share Отговорено Юли 12, 2006 Абе парво здравеите на всички ! Аз сам нов вав форума ! А на конкретното питане мога да отговориа следното: Виарное че има един метод наречен "Не независим" , но разбирам че тук става дума за тотален проблем с коардинатсиата и мога да каза,за една школа "four way coоrdination", коиато наистиа преди 10 години с мен направи чудеса! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts