bojo Публикувано Юни 22, 2006 Публикувано Юни 22, 2006 Ако някой притежава учебни видеа или ценни концерти ,които не могат да се дръпнат току - така , да спомене . Аз лично имам интересни заглавия ! Предполагам повечето от нас имат ДВД записвачки , следователно записите няма да са проблем. Това е един от начините да продължим да се поддържаме ! Цитирай
Danny47 Отговорено Юни 22, 2006 Отговорено Юни 22, 2006 Имам три кратки урока на компютъра, които са просто клипчета. Единия на Derek Roddy - Death Metul барабанист, другия на Jeff Porcaro и на Dave Weckl - за настройване на кожите. Имам и едно DVD на John Blackwell, в което има много, и много интересни неща , но някои от тях не работят за съжаление. Аз лично търся DVDто на Thomas Lang! Цитирай
Sebastian Отговорено Юни 22, 2006 Отговорено Юни 22, 2006 Ами аз имам някакво ДВД на Върджил Донати. Не го знам колко има или пък как се казва. Баща ми набара някаква видео касета и ходих в телевизията да ми я направят на ДВД и така . Междудругото, това за настройването на кожи на Уекъл ме заинтересува. Има ли файда? Цитирай
Danny47 Отговорено Юни 22, 2006 Отговорено Юни 22, 2006 Ми показва ти основните работи, за да си настройш кожите. Показва само в/у малкия том. Тва е нещо, което според мен всеки трябва да знае. Ако някой иска може да си направим тема за това?! Цитирай
tactonfan!!! Отговорено Юни 22, 2006 Отговорено Юни 22, 2006 на сайта на evans има полезна информация по случая :read: Цитирай
EX-FLAMES Отговорено Юни 22, 2006 Отговорено Юни 22, 2006 Аз имам уроци на Dave Weckl,Thomas Lang,Marco Minnermann,Jeff Porkaro....Modern Drummer 2003 и други.Търся видео на Dave Lombardo,Jorg Michael,Terry Bozzio,Mike Terrana Цитирай
Danny47 Отговорено Юни 22, 2006 Отговорено Юни 22, 2006 Аз имам уроци на Dave Weckl,Thomas Lang,Marco Minnermann,Jeff Porkaro....Modern Drummer 2003 и други.Търся видео на Dave Lombardo,Jorg Michael,Terry Bozzio,Mike Terrana Хммм... готов съм да цакам ако ми запишеш някои от тези ако си навит! Цитирай
anadem Отговорено Юни 23, 2006 Отговорено Юни 23, 2006 Ако някой не е видял в един БГ торент тракер съвсем случайно има разни ей такива неща [drums lessons] - Dave Weckl - Back To Basics Part 3 (Brushes) [drums lessons] - Peter Erskine - Time Keeping 2 Djembe Lessons Percussions (Wmv Mpeg) Drums Lessons - Steve Smith - Drum Lesson Part 2 DRUMS TUTORIAL VIDEO -Dave Weckl PACK Drums Lessons - Dave Weckl - How to develop Technique при проблем с ориентацията питайте Цитирай
bojo Отговорено Юни 23, 2006 Автор Отговорено Юни 23, 2006 Имам три кратки урока на компютъра, които са просто клипчета. Единия на Derek Roddy - Death Metul барабанист, другия на Jeff Porcaro и на Dave Weckl - за настройване на кожите. Имам и едно DVD на John Blackwell, в което има много, и много интересни неща , но някои от тях не работят за съжаление. Аз лично търся DVDто на Thomas Lang! Леле , култ , John Blackwell е мания .Но какво точно не му работи ,някой от опциите на Dvd-то ли не тръгват ? Моя списък не е голям ,но имам на DVD-та Modern Drummer 2000,2003 2cd , 25 anniversary bass & drum day 2 cd ,Billy Cobham - Glass Menagerie , Chick Corea (f.Lenny White) ,The Gadd Gang Live '88 и купища видео файлове - DVD/VHS Rips ! Цитирай
Danny47 Отговорено Юни 23, 2006 Отговорено Юни 23, 2006 Имам три кратки урока на компютъра, които са просто клипчета. Единия на Derek Roddy - Death Metul барабанист, другия на Jeff Porcaro и на Dave Weckl - за настройване на кожите. Имам и едно DVD на John Blackwell, в което има много, и много интересни неща , но някои от тях не работят за съжаление. Аз лично търся DVDто на Thomas Lang! Леле , култ , John Blackwell е мания .Но какво точно не му работи ,някой от опциите на Dvd-то ли не тръгват ? Моя списък не е голям ,но имам на DVD-та Modern Drummer 2000,2003 2cd , 25 anniversary bass & drum day 2 cd ,Billy Cobham - Glass Menagerie , Chick Corea (f.Lenny White) ,The Gadd Gang Live '88 и купища видео файлове - DVD/VHS Rips ! Ми да, част от филмчетата не работят. Може да е нешо от компютъра ма се съмнявам. Преинсталнах си плаъра ма пак така. Иначе нещата, които работят са много готини, дори едното го направих на една продукция - One Handed Roll :twisted: Цитирай
YtseJam Отговорено Юни 23, 2006 Отговорено Юни 23, 2006 Понеже страшно много хора ме врънкат, а не ми се записва, започвам качването на двдтата на батко ви Томас Ланг на едно местенце. Тъй като са две, а аз имам само 5 гб, ще ги качвам последователно, т.е. първото ще стои там към 1-2 седмици, после ще метна и второто. Който се интересува, да ми метне лично съобщение, ще му дам линка. Цитирай
EX-FLAMES Отговорено Юни 23, 2006 Отговорено Юни 23, 2006 Аз имам уроци на Dave Weckl,Thomas Lang,Marco Minnermann,Jeff Porkaro....Modern Drummer 2003 и други.Търся видео на Dave Lombardo,Jorg Michael,Terry Bozzio,Mike Terrana Хммм... готов съм да цакам ако ми запишеш някои от тези ако си навит! ок няма проблем,дай ЛС да се разберем нещо Цитирай
Atrumnoctis Отговорено Юли 4, 2006 Отговорено Юли 4, 2006 Аз имам уроци на Dave Weckl,Thomas Lang,Marco Minnermann,Jeff Porkaro....Modern Drummer 2003 и други.Търся видео на Dave Lombardo,Jorg Michael,Terry Bozzio,Mike Terrana имам само е тва на Dave Lombardo Dave Lombardo (Modern Drummer Festival '00) ако го нямаш и го искаш драсни едно ЛС Цитирай
GroOveR Отговорено Февруари 12, 2007 Отговорено Февруари 12, 2007 Аз имам малко уроци ама ако някой реши че има интерес да драсне едно ЛС : Dennis Chambers - In The Pocket Dennis Chambers - Serious Moves Dave Weckl - Natural Evolution 1,2,3 Dave Weckl - The Next Step 1,2 Mike Portnoy - Liquid Drum Theater - 1,2 Mike Portnoy - Drummavarium Mike Portnoy - Drums Of Thought Virgil Donati - Power Drumming Virgil Donati - Modern Drummer Festival 1997 Tim Alexander - Clinic in Chicago John Blackwell - Drum Lessons ..... Тия видеота не са на DVD формат ама за мене няма значение толкова,мисля че не сьм изпуснал някой от тия дето ги имам,ааа имам и на Ingwie Malmsteen i John Petrucci...........чеки бе те бяха китаристи......абе както и да e Цитирай
Recommended Posts