badhabittt Отговорено Юли 8, 2006 Отговорено Юли 8, 2006 накрайник има във всеки магазин за електроника 90 стотинки е моя а относно усилването на драйва аз ако имах друг ефекти никога нямаще да си го пусна супер почва да криви и се получава едно супер гадно пръщене.... Цитирай
Child^in^Time Отговорено Юли 8, 2006 Отговорено Юли 8, 2006 (Редактирано) Е щом не питаш как трябва да го извадиш от кашона... За слушалките ти трябва същия жак като за китарата (ако се бъркам някой да ме поправи) и да можеш да си намериш такава джаджа по магазините. @Evtim пише headphones бре братче ко мой да пише Редактирано Юли 8, 2006 от Child^in^Time Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Юли 8, 2006 Отговорено Юли 8, 2006 (Редактирано) ?!? Успя ли да си пуснеш драйв канала? Редактирано Юли 8, 2006 от Evtim Djerekarov Цитирай
vlex Отговорено Юли 8, 2006 Отговорено Юли 8, 2006 Буксата е стандартен преходник от 6,3 към 3,5 милиметров стерео жак. Струва не повече от 50ст в конрад, а за да чуеш драйва викам да усилиш високите от еквалайзера... Цитирай
Steve Отговорено Юли 8, 2006 Автор Отговорено Юли 8, 2006 Да, да пуснах го. Преди не го чувах щото много тихо го пуснах заради сестра ми. Цитирай
Icarus Отговорено Юли 9, 2006 Отговорено Юли 9, 2006 Бе тия хави менюъл нямат ли си? RTFM :read: Цитирай
Sieger Отговорено Юли 9, 2006 Отговорено Юли 9, 2006 Преди да си купиш каквото и да е, било то китара или онова нещо дето прави шума на китарата як трябва да се замислиш дали капацитета ти може да покрие оперирането със сложни апарати като тези. Форума запада! Взе да ми писва да чета едно и също вече! Стойностни хора заради който си струва човек да пише тук вече почти няма! Цитирай
Kelly Отговорено Юли 9, 2006 Отговорено Юли 9, 2006 Форума запада! Взе да ми писва да чета едно и също вече! Съгласна съм! За това и не чета вече раздел Китара.Винаги едни и същи теми от начиаещи,които не знаят за опциите Search или да търсят в Google ! Всичко чакат на готово да им се обясни Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Юли 9, 2006 Отговорено Юли 9, 2006 Сички сме били такива Добре, че някои не оставаме Цитирай
Sieger Отговорено Юли 9, 2006 Отговорено Юли 9, 2006 Въпроса е спорен дали всички сме били такива... Ако въпросните "начинаещи" се чувстват толкова безпомощни в морето от информация да драснат едно ЛС на някой от форума просто /не би трябвало да се стига до там но дори и това е вариант /, подобни съобщения съм получавал стотици и на всички съм отговарял доколкото ми е било възможно... Цитирай
badhabittt Отговорено Юли 9, 2006 Отговорено Юли 9, 2006 Преди да си купиш каквото и да е, било то китара или онова нещо дето прави шума на китарата як трябва да се замислиш дали капацитета ти може да покрие оперирането със сложни апарати като тези. Форума запада! Взе да ми писва да чета едно и също вече! Стойностни хора заради който си струва човек да пише тук вече почти няма! много добре казанно Цитирай
Recommended Posts