Nikifena Отговорено Октомври 22, 2012 Share Отговорено Октомври 22, 2012 Една екранировка на адаптерите също намаля значително брумовете. Стига адаптерите да позволяват такава интервенция. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master_gamgee Отговорено Октомври 22, 2012 Автор Share Отговорено Октомври 22, 2012 Отстрани и отзад и да е възможно, то отпред няма как, а там все пак е активната част която улавя трептенето на струните...и брумовете. А преди малко се замислих за паразитния капацитет, създаван от екранираните кабели (както Парни Валяк спомена). Добре, но това какво значение има, при положение че кабела от китарата до усилвателя, така или иначе е екраниран? Разбира се има разлика между екраниран и екраниран - свирил съм с евтини екранирани кабели с които хващах радио (не се майтапя), а съм свирил и със скъпи, които освен че са резистивни към смущения, са и издържливи - не се късат и разпоявят, за разлика от евтините. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
serengeti Отговорено Октомври 22, 2012 Share Отговорено Октомври 22, 2012 Моя няма никакъв брум,може би защото имам Firesound_V_2 в чейна. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master_gamgee Отговорено Октомври 22, 2012 Автор Share Отговорено Октомври 22, 2012 това какво е? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikifena Отговорено Октомври 22, 2012 Share Отговорено Октомври 22, 2012 За това говорим. Начини има. Въпросът е на каква цена Файърът не е нойсгейт Това, че нямаш шум е от друго. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
golfabitch Отговорено Октомври 22, 2012 Share Отговорено Октомври 22, 2012 Моята лопата си шуми стабилно и не е замасена. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master_gamgee Отговорено Октомври 22, 2012 Автор Share Отговорено Октомври 22, 2012 Бюджет му е майката...затова марковите адаптери (и китари) струват много 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts