Infinity Публикувано Октомври 16, 2012 Share Публикувано Октомври 16, 2012 Простете ми фалшивата на моменти китара, струните са много стари. Благодаря за вниманието! 9 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Infinity Отговорено Октомври 17, 2012 Автор Share Отговорено Октомври 17, 2012 Снимано е с фотоапарат - качеството е доста ниско, но мисля че се добива някаква представа. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивелин Отговорено Октомври 17, 2012 Share Отговорено Октомври 17, 2012 Браво, мацка! Звучиш и изглеждаш страхотно! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Infinity Отговорено Октомври 18, 2012 Автор Share Отговорено Октомври 18, 2012 Хах! Благодаря, да ти се връща! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
7thString Отговорено Октомври 19, 2012 Share Отговорено Октомври 19, 2012 Мноооо яко Както винаги де Кат се върна в Русенско искам афтуграф! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Demiurg Отговорено Октомври 19, 2012 Share Отговорено Октомври 19, 2012 Разкошотийка ! Липсва ми тоя глас, ей ! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Infinity Отговорено Октомври 20, 2012 Автор Share Отговорено Октомври 20, 2012 7thString, ти се върни пък автографът е най-лесното нещо... бира да има!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Infinity Отговорено Октомври 20, 2012 Автор Share Отговорено Октомври 20, 2012 Demiurg, и ти ми липсваш човече! Рядко се срещат толкова прецизни музиканти като теб. Писнало ми е от халтури... Къде избяга в тази София, ех... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
travelcaster2 Отговорено Октомври 24, 2012 Share Отговорено Октомври 24, 2012 Има голям потенциал във Вашето изпълнение. Публиката е затаила дъх. Това се вижда. Рядко срещано съчетание между певица и музикант. Благодаря за песента. Очаквам/е авторски неща. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Infinity Отговорено Ноември 20, 2012 Автор Share Отговорено Ноември 20, 2012 Благодаря за добрите думи! Композирам и авторски неща, ще пусна някой път. 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bassbull Отговорено Декември 14, 2012 Share Отговорено Декември 14, 2012 Поздравления! Гледах и в тубата доста други неща . Браво! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Winger Отговорено Декември 26, 2012 Share Отговорено Декември 26, 2012 Чудесно!!! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Infinity Отговорено Декември 27, 2012 Автор Share Отговорено Декември 27, 2012 Благодая ви! Весели празници на всички! Heavy Metal all the way! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts