rudibass Публикувано Юли 7, 2006 Публикувано Юли 7, 2006 Здравейте ..преди 2 дни купих един миксер берингер от един съфорумник за солидна сума пари....нямах време да го прегледам основно поради факта 4е трябва6е да свър6а куп други работи...раз4итах на 4естна дума .....както и да е на пулта не му работат 2 канала и други 4 гейна прекъсват МОЛЯ ако имате инфо помогнете къде мога да го поправя тоя боклук 4е ония пи4 не6те парите да ми връ6та...Благодаря ви предварително.... Цитирай
f1_sound Отговорено Юли 7, 2006 Отговорено Юли 7, 2006 Първо груба грешка че си купил тази марка пулт Съвет от мен поправи го в часният сервиз на НикиФена и след това се оттърви от него по най бързия начин, не след дълго ще ти направи пак някой номер просто тази марка е боклук Цитирай
Лелдорин Отговорено Юли 7, 2006 Отговорено Юли 7, 2006 и му кажи ника на тоя да знаем да не купуваме от него Цитирай
rudibass Отговорено Юли 7, 2006 Автор Отговорено Юли 7, 2006 аз 6те пусна специална тема за ония хубавец но когато му дойде времето 4е сега о6те ме е яд и ако пи6а не6то много 6те псувам а не ми е приятно да се виждам в такава светлина... Цитирай
f1_sound Отговорено Юли 7, 2006 Отговорено Юли 7, 2006 rudibass защо не търси в търсачката на форума мнения за тази меко казано Акана марка пък тогава едва ли щеше да си го купиш, Фоник да си беше взел пак по добре от тъпите берингер, тва да ти е обица на ухото тази марка е забрави Пиши на НикиФена той може да ти помогне така мисля, иначе в сервиза на Динакорт също ще го оправят щото вече наизуст знаят кво се разваля на Берингерчетата щото ги поправят непрекъснато, ама там ще е по дебело Цитирай
Nikifena Отговорено Юли 7, 2006 Отговорено Юли 7, 2006 Васко, мерси за препоръките... офф: зех ония диск дет си говорихме, викам скоро да се видим на по биричка в маалата да ти го дам... Въпреки, че и аз не харесвам берингерите, мисля, че ако набараш работеща и читава бройка пултовете са добре за парите си... А ако се развалят редовно .. е вече това не е добре Цитирай
f1_sound Отговорено Юли 7, 2006 Отговорено Юли 7, 2006 Ники недей давай надежди на хората, читав пулт берингер да намериш, е толкова вероятно, колкото да намериш игла в купа сено Ники дай да се чуем тези дни и да пием по 1,2,3, бири Цитирай
Vlad Отговорено Юли 7, 2006 Отговорено Юли 7, 2006 Не ще парите да връща, а?!! Бързийска работа! Може ли все пак да му кажеш прякора тук - поне да не загазят и други. И не се притеснявай - няма да има нужда ти да го псуваш. Ако някой не е чувал тази приказка - да чете внимателно: Може да излъжеш един човек няколко пъти. Може да излъжеш и всички - веднъж. Но не може да лъжеш всички непрекъснато! И още нещо: Който лъже - НА ВЪЖЕ!!! Влад п.п. А ти, непознат спекуланте, да вземеш да си оправиш сметката с руди! В. Цитирай
rudibass Отговорено Юли 8, 2006 Автор Отговорено Юли 8, 2006 6те го помоля да ми върне кинтите и ако не иска 6те пусна тема.... Цитирай
Mark Avrelii Отговорено Юли 12, 2006 Отговорено Юли 12, 2006 Ники недей давай надежди на хората, читав пулт берингер да намериш,е толкова вероятно, колкото да намериш игла в купа сено Ники дай да се чуем тези дни и да пием по 1,2,3, бири Имам берингер от 4 години купих го веднага щом излезе като модел.Не е върха на сладоледа ама върши работа.И до сега не ми се е налагало да го нося на ремонт не знам що го плюете толкова. Цитирай
f1_sound Отговорено Юли 13, 2006 Отговорено Юли 13, 2006 Mark Avrelii просто си искарал късмет, ако почна да ти изброявам къде и по колко са гърмяли и правели проблеми пултовете на берингер, сигурно по страници ще достигна телефонният указател на Пловдив Дано и за напред да нямаш дертове Цитирай
LOE Отговорено Юли 13, 2006 Отговорено Юли 13, 2006 6те го помоля да ми върне кинтите и ако не иска 6те пусна тема.... Дори и да ти върне кинтите това няма значение, ще го вземе обратно и ще го продаде на някой друг. Такива хора трябва да се знаят и да се отбягват. Цитирай
DJack Отговорено Юли 17, 2006 Отговорено Юли 17, 2006 Колеги,не е точно така с пултовете/а и всичко/Беринджер.От 7 год.използвам пултовете им.Всяка година ги сменям с новия модел/говорим за серията 16..UB,Pro и т.н./Всички стари съм продавал и до сега никой не ми е върнал нещо.Никога по време на работа не съм имал проблеми!Сега чакам новата серия XENYX,но нещо в Динакорд се забавиха. Цитирай
f1_sound Отговорено Юли 17, 2006 Отговорено Юли 17, 2006 DJack тебе трябва да те обявят за късметлия на деситилетието Цитирай
Recommended Posts