Трупче Отговорено Август 9, 2006 Отговорено Август 9, 2006 Извинявайте, но има ли някакъв шанс тези табове да се качат на сървър, до който да има достъп извън БГ, щото аз не съм там за момента. Благодаря предварително. А ако няма начин, бихте ли ми ги пратили на мейл - svilen@mail.rit.edu Цитирай
Baby Thomas Отговорено Август 9, 2006 Отговорено Август 9, 2006 ETO ги всичките в едно .зип-че. Успех и не пести критики и/или препоръчки към авторите! Цитирай
Трупче Отговорено Август 10, 2006 Отговорено Август 10, 2006 Благодаря много . В момента, в който се върна от работа ще видя какво сте направили Цитирай
Трупче Отговорено Август 11, 2006 Отговорено Август 11, 2006 Песен за Азис е идеална - бравос - въпреки че мисля не беше на Епизод , а на една друга група - Аркадия или нещо подобно :think: . Другите, които пробвах са на БТР - добро начало , има леки неща които трябва да се по-оправят, като - bends, hammer ons, pull offs, та с тия две ми любими :inlove: песни ще се опитам да се заема и да ги довърша - Цвете от луната и Елмаз и Стъкло Цитирай
Sep` Отговорено Август 20, 2006 Отговорено Август 20, 2006 Въй! )) ... мн добре, най-после някой да се захване с БГ табове ... та ... тва ми дава някаква надежда че ще можите да ми помогнете и с табове на група Ер Малък (Ь) ... или на Ера (БГ) ... аз пуснах и такава тема, но никой не помага ... пък тва е срамно ... се пак ер малък са сигурно най-стоиностната българска група ... както и ера ... ае изобщо сичко сварзано с Любо Малковски ... ама да не се откланям ... та ... ще се пробвате ли да направите нещо на Ер Малък ... въпреки че там нещата ми са вийдат ... бая бая по сложни от тези досега които сте напраили там ахат и т.н. .. но ... ако успеете ... наистина ще сам много благодарен )) ... особенно за песничките от Албума "1" на Ер Малък :П ... и т.н. или Ера ... ама както и да е ... явно че са доста слойни щом никой не е направил до сега ... та ... дали ще е вазможно нещо такова ... ? П.С. www.invsbl.data.bg ... тук съм качил всичко което може да се намери на тези групи ... ако някой се интерсува ... има и доста рядки неща .... та ... чакам отговор на молбата си ... Цитирай
Baby Thomas Отговорено Август 20, 2006 Отговорено Август 20, 2006 Трябва да навиеш RockMan - той е идеолог и главно действащо лице. Разбира се killer вади всичко и върши страшно много и не искам да го пренебрегвам, ама какви ТАВ-ове пише... Но оффенс, дюд! :green: Цитирай
killer Отговорено Август 28, 2006 Отговорено Август 28, 2006 Благодаря за добрите думи, а за писането на табове ..... за това сме колектив , всеки допринася за общото благо!!! Това което ме стопля още повече е че лека по лека се увеличаваме, благодаря на всички участвали в досегашните таб-проекти,работата която сте свършили е страхотна , приканвам всички които имат желание и възможност да извадят част от някоя Българска песен (било то Акорди, соло или някой риф от песента) и да я пуснат тук за да може всички желаещи да я допълват ..... така лека по лека ще създадем един приличен архив от песни!!! Поздрави!!! :twisted: Марио :twisted: Цитирай
motorbreath Отговорено Март 4, 2007 Отговорено Март 4, 2007 Ами днес почнах на Щурците-Мускетарски марш ето докъде горе долу стигнах ако някой може да я доразпише а ако може и на ГП ще е супер аз утре продължавам но да не го забравя ----------------------------------------- ----------------------------------------- --1------4--7------9--2---------------- :| --2------5--7------9--2----9-9--9---9 --2------5--5------7--0----9-9--9---9 --0------3--5------7--0---------------- Цитирай
stanbog Отговорено Март 5, 2007 Отговорено Март 5, 2007 (Редактирано) ETO ги всичките в едно .зип-че. Успех и не пести критики и/или препоръчки към авторите! може ли да сложиш зип-чето пак, че вече го няма а и аз не мога да ги дърпам от тоя сървър там... мерси отсега! Редактирано Март 5, 2007 от stanbog Цитирай
Baby Thomas Отговорено Март 5, 2007 Отговорено Март 5, 2007 (Редактирано) Ето ТУК качих всички български табове, които имам. Някои са в по няколко версии, пазя повечето неща, които съм свалил от Форума. Успех! Редактирано Март 5, 2007 от Baby Thomas Цитирай
stanbog Отговорено Март 5, 2007 Отговорено Март 5, 2007 е, много благодарско! почвам да будя съседите веднага Цитирай
TheNightRider Отговорено Март 23, 2007 Отговорено Март 23, 2007 Супер яко! Добави и линка към 20 мегабитовия ми мирър. (Не се фукам ) http://www.virtualive.info/bgtabs Има целия зип и индивидуални табчета Цитирай
Fh666z Отговорено Март 23, 2007 Отговорено Март 23, 2007 А някой дали не разполага с таба на БТР - Хвани Живота си В Ръце? Или ако може да го направи Цитирай
bratmito Отговорено Април 7, 2007 Отговорено Април 7, 2007 И аз бих желал да видя "Хвани живота си в ръце" в колекцията ,че едно приятелче барабанист от училище иска да я свирим на аборигентската.Ритъм китарата се някък криво ляво ще я нагодим,ама соло китарата...зор. Цитирай
Recommended Posts