Baby Thomas Отговорено Юли 8, 2006 Отговорено Юли 8, 2006 Извинявам се, досега съм имал само някаква акустична версия на "Хей, момиче". БДУ, там солото ми се струва по-лесно... Цитирай
killer Отговорено Юли 9, 2006 Отговорено Юли 9, 2006 Ех тоя тайминг, няколко дена да ме няма и ще ме омаскарите Поздравления за усилията да съберете песните на едно място, обещавам че и за в бъдеще ще сподпомагам за увеличаването на броя на песните @ Rockman , Baby Thomas удоволствие е да се работи с вас, вярвам и че за в бъдеще ще е така!!! Поздрави!!! :twisted: Марио :twisted: Цитирай
maringtr Отговорено Юли 9, 2006 Отговорено Юли 9, 2006 (Редактирано) Не знам овцата цяла ли е - нямам guitar pro 5, Rock Man ти си я довършил ли? Аз мога да я изкарам със все сола и т.н. но просто не ми остава време, иначе имам извадени български сола и т.н., които съм вадил за собствено удоволствие, но не знам дали на някой ще са от полза... Просто нямам време вече да табвам целите песни, макар че много бих искал да съм полезен на повече хора, аз си ги вадя по слух, само солата табвам... ЕДИТ: но сега като гледам така мащабно подета инициатива, сериозно се замислям дали да не отделя повече време на табване... разбира се ако табовете ми са ви харесали... Редактирано Юли 9, 2006 от dark Цитирай
motorbreath Отговорено Юли 11, 2006 Отговорено Юли 11, 2006 ами имам молба за таблатури(не акорди на две песни Бтр-Спомни си Д2-Аз и ти мн моля Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Юли 18, 2006 Автор Отговорено Юли 18, 2006 Не знам овцата цяла ли е - нямам guitar pro 5, Rock Man ти си я довършил ли? Аз мога да я изкарам със все сола и т.н. но просто не ми остава време, иначе имам извадени български сола и т.н., които съм вадил за собствено удоволствие, но не знам дали на някой ще са от полза... Аз таба не го довърших , ама натам се бях засилил . Ама кой ме знае - тая песен ми идва малко трудна за табване специално . Иначе ако имаш табове , които са като текстове или нещо подобно ще свършат голяма работа . ами имам молба за таблатури(не акорди на две песни Специално за теб ще я видя аз тая песен на Д2 какво по-различно има от акорди за табване . Слушал съм я два пъти сигурно , но не помня да има някакво соло Иначе на Сигнал - даже не съм я чувал тая песен , но ще видя какво може да се направи по въпроса ... Нека машинката пак заработи ... тая тема и нея я оставихме някъде в матрицата Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юли 19, 2006 Отговорено Юли 19, 2006 ...разбира се ако табовете ми са ви харесали... Е как!!! Аз мога да сложа баса на Овцата, че го вадих когато я свирихме няколко пъти с едни фенове. Но китарите не ги знам и са ми сложни. Дръмса също мисля, че ще го докарам прилично. Ако искате да правим комбина пак? Цитирай
tecs Отговорено Юли 20, 2006 Отговорено Юли 20, 2006 Ето едно парче и от мен, не че е цяло или е точно, ама преди малко го изкарах от печката и е яка интерпретация Македонско Девойче Funk Version Цитирай
Baby Thomas Отговорено Август 3, 2006 Отговорено Август 3, 2006 Днес с RockMan отново подхванахме "Черната овца", само че по-сериозно и е на около 80% готова. Наличния ТАВ е малко каша, защото са участвали 4 човека при писането, поради което има сериозна нужда от доизкусуряване на нещата. Остават да се напишат китарите в припева и войс трака, но по-голямата част от грубата работа мисля е готова. Разбира се далеч съм от мисълта, че всичко е точно извадено и/или разписано, но засега е това, а перспективите са много добри според мен! Желая ни късмет за по-натам! Черната Овца 1.0 RC2 Участвали в работата: Dark, 7thString, RockMan, Baby Thomas. Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Август 4, 2006 Автор Отговорено Август 4, 2006 Update : Черната овца 1.1 RC3 Принос в проекта : Dark - цялото начало Baby Thomas - Бас , барабани 7thString - Ритъм китара RockMan - Солото , синт , барабаните на солото , бас поправки :green: , малки допълнения Цитирай
killer Отговорено Август 4, 2006 Отговорено Август 4, 2006 Нека да съм първият поздравил ви за добрата работа!!! Таб-а е страхотен!!! :twisted: Марио :twisted: Цитирай
Baby Thomas Отговорено Август 5, 2006 Отговорено Август 5, 2006 Още не е довършен обаче. Ще се постараем да го донаправим и ще стане трепач!!! Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Август 5, 2006 Автор Отговорено Август 5, 2006 Проект : Киора - Вярвам в теб Участници : killer (солото) , RockMan , Baby Thomas Засега е в дълбока бета версия , очаквайте подобрение : Киора - Вярвам в теб 0.6 Beta Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Август 5, 2006 Автор Отговорено Август 5, 2006 Какво стана то дотука : БТР - Цвете от луната БТР - Елмаз и стъкло БТР - Хей , момиче Епизод - Песен за Азис ФСБ - Пак ще се прегърнем ФСБ - Високо Щурците - Клетва Ахат - Черната овца Киора - Вярвам в теб Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Август 5, 2006 Автор Отговорено Август 5, 2006 Ето новата , напълно завършена версия на клетвата : Щурците - Клетва Цитирай
flipsy Отговорено Август 5, 2006 Отговорено Август 5, 2006 добре ве вие ме разбихте Киора - Вярвам в теб 0.6 Beta хехе бета версия направо Някой няма ли да направи триал версион ? : Цитирай
Recommended Posts