Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено
И не мене ми се случва да спамя или оффтопик да прая ама го прая случаино в смисъл не се усещам как става. B) Просто спам и оффтопик винаги ще има. Не може да се спират права за писане защото всеки 3ти потребител, няма да може да пише. А ако почне БАН по ИП то само 100-200 души ще останат във Форума. ;)

е ти си неспасяем случай - твойто е само спам

всеки спами и прави офтопик - доста пъти съм получавал предупреждение от модераторите - просто понякога човек се бута там, където не му е работа

ама идеята е да се усетиш кога прекаляваш

трябва да се стараем да бъдем полезни на околните - по един или друг начин

а не да сложим мнение само за спорта

наистина е трудно да се пише по темата - обаче съм забелязал тенденция, когато един човек изсере някакъв офтопик и другите като овце тръгват след него - грозна гледка

Отговорено

БАН е крайна мярка. Не мисля, че за СПАМ или ОФФ, трябва да се налага, тъй като в повечето случаи СПАМ-а и ОФФ-а са неволни.

Отговорено

В някои форуми има бутон "докладвай нарушение" или нещо от сорта,на всяко мнение ! Няма ли да е по лесно следенето на офф-а ако се сложи и тук такава опция ?!

Отговорено

Съгласен съм с това предложение.

Е вие толкова ли не можете да се сдържате, че чак пък шляпане неволно постове. Ми малко се опитайте да заглушавате чатърските си пориви...

Отговорено
...бутон "докладвай нарушение"....

...и да се вербуват щатни и нещатни "бутонджии" ...и да се пишат рапорти ...с псевдоними...и да се оформят досиета! :ph34r:

Отговорено (Редактирано)

Еееее, момчета, дайте го со кротце, со благо и малце кьотек... От предложението на колегата, както и от другите може да се извлече рационалното и да се стигне до нещо позитивно. Без правила не може. Напоследък ми прави впечатление, че явните идиоти се оттекоха от форума от само себе си и сега е горе-долу спокойно и конструктивно тук, какъвто може би е и замисъла на създателте. За тях - :greenball:

Редактирано от imperor
Отговорено
В някои форуми има бутон "докладвай нарушение" или нещо от сорта,на всяко мнение ! Няма ли да е по лесно следенето на офф-а ако се сложи и тук такава опция ?!

Има го и тук, но навремето го изключих. Може да се пусне пак, не е толкова сложно.

Отговорено

То че ще се използва ще се използва, но се сетих за друго... този бутон като се използва от всички и при модераторите няма ли да стане някаква лудница от съобщения :think: