X_eNeMy Отговорено Юли 14, 2006 Отговорено Юли 14, 2006 Да, линка не работи. Може да е работил отначалото, но вече не. Поправете го, да чуем и другите за какво става въпрос. Цитирай
BlackCorsair Отговорено Юли 14, 2006 Автор Отговорено Юли 14, 2006 Песента е спряна за Download временно. До 10дена ще уточним точно кой вариант да пуснем, щото има няколко микса,от които трябва да изберем ,един Финален Аз или някой от Бандата ще пише тук(в Темата) ,когато имаме работещ линк Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Юли 14, 2006 Отговорено Юли 14, 2006 Студийна пауза Хубаво правите, тая песен и в този си вид е напълно в състояние да ви донесе внимание. Цитирай
Telerig Отговорено Юли 15, 2006 Отговорено Юли 15, 2006 До 10дена ще уточним точно кой вариант да пуснем Ей туй се казва железен срок за уточняване на микс! Цитирай
chesthar Отговорено Февруари 7, 2008 Отговорено Февруари 7, 2008 ЯКООО.Е тия пичове ако бяха в USA щяха да се издигнат.Ама тук в БГ ...................сори няма развитие за музика различна от чалгата.И искам да питам нещо:ще има ли някакви изпълнения на живо в София къде кога и въобще къде мога да проверя за това .Имат ли си хората сайт,,,,,,ама качествено направен с чести ъпдейти за новините Цитирай
chesthar Отговорено Февруари 7, 2008 Отговорено Февруари 7, 2008 (Редактирано) Иначе като предложение само в следващото парче могат да използват малко vox coder ама само малко.Мисля че със тоя глас ще стане нещо уникално обаче не трябва да звучи като хардкор.ОК може би в тая песен сега е използвано малко vox ама според мен трябва съвсем малко да се засили.Успех на групата Редактирано Февруари 7, 2008 от chesthar Цитирай
yakiya Отговорено Февруари 7, 2008 Отговорено Февруари 7, 2008 Личи когато нещата се правят с "любов" - квото и да значи това.Неам забележки! Цитирай
MiroLambov Отговорено Февруари 7, 2008 Отговорено Февруари 7, 2008 Много добра песен.Най - добрата хасковска група.Давайте момчета !!! П.П Мн поздрави на Боян (вокала , не басиста) Цитирай
david nakov Отговорено Февруари 8, 2008 Отговорено Февруари 8, 2008 Това е най-доброто метал творение, което съм чувал в раздела Авторска музика !!! Изкефих се максимално и "реминисценциите" към In Flames моного ме радват. Цитирай
AbLaZe Отговорено Февруари 20, 2008 Отговорено Февруари 20, 2008 И като аранжимент и като саунд е много добро. Цитирай
Scavenger Отговорено Февруари 23, 2008 Отговорено Февруари 23, 2008 много добре ми звучи всичко...евала пичове Цитирай
Joys Отговорено Февруари 24, 2008 Отговорено Февруари 24, 2008 много добро парче. Завършено от всякъде. Браво. Цитирай
Recommended Posts