MAUGLY Отговорено Февруари 3, 2005 Отговорено Февруари 3, 2005 И-хи-хи!!!Почти,само дето не пледирам баш за това ТФА НИ ГУ РАЗБРАХ ААААААААААААААА ТО НЕ БЕШЕ ИЗЛЯЗЪЛ ЦЕЛИЯ ОТГОВОР Цитирай
Snowwhite Отговорено Февруари 3, 2005 Отговорено Февруари 3, 2005 И-хи-хи!!!Почти,само дето не пледирам баш за това ТФА НИ ГУ РАЗБРАХ ААААААААААААААА ТО НЕ БЕШЕ ИЗЛЯЗЪЛ ЦЕЛИЯ ОТГОВОР А тъй, де - тамън така!!! Цитирай
MAUGLY Отговорено Февруари 3, 2005 Отговорено Февруари 3, 2005 И-хи-хи!!!Почти,само дето не пледирам баш за това АЗ ПРЕДЛАГАМ ДА ПРОВЕДЕШ ЕДИН КУРС ТА ДА МОЖЕ ВСЕК ХЕМ ДА ПОРКА БИРА ХЕМ ДА ЦЕПИ МРАКА С ПЕЕНЕ ТИ ИНАЧЕ ЗА КВО ПЛЕДИРАШ Цитирай
Snowwhite Отговорено Февруари 3, 2005 Отговорено Февруари 3, 2005 Става дума,че не говоря за изключения тук.Това е много добре изпитано средство - просто се прилага при определените обстоятелства - естествено,че ако си грипясал няма да ти помогне.Аз говоря за студените напитки като "балсам" за преуморено(или тук вече при други случаи-които са вече изключение) гърло.Като :green: магнитен наколенник :green: ,помагащ ти да издържиш повече на пеене и забележи - говорене - защото и това много хаби(питай Ахе и Феникс,а че и други как не млъквам и как се чудят отде тоз глас у мене).Това не е както когато си търчал да пиеш студена вода.Онова е съвсем друг случай.Това е за да намалиш притока на кръв и да си спестиш проблеми.Веднъж свикнал да познава тялото си човек може и много по-лесно да му помогне и да го държи в максимално близка до оптималната му мощност.Който има проблеми със студеното - не знае как да го потреблява,ще кажа аз. С всичкото здраве на света!!! Цитирай
MAUGLY Отговорено Февруари 3, 2005 Отговорено Февруари 3, 2005 Става дума,че не говоря за изключения тук.Това е много добре изпитано средство - просто се прилага при определените обстоятелства - естествено,че ако си грипясал няма да ти помогне.Аз говоря за студените напитки като "балсам" за преуморено(или тук вече при други случаи-които са вече изключение) гърло.Като :green: магнитен наколенник :green: ,помагащ ти да издържиш повече на пеене и забележи - говорене - защото и това много хаби(питай Ахе и Феникс,а че и други как не млъквам и как се чудят отде тоз глас у мене).Това не е както когато си търчал да пиеш студена вода.Онова е съвсем друг случай.Това е за да намалиш притока на кръв и да си спестиш проблеми.Веднъж свикнал да познава тялото си човек може и много по-лесно да му помогне и да го държи в максимално близка до оптималната му мощност.Който има проблеми със студеното - не знае как да го потреблява,ще кажа аз. С всичкото здраве на света!!! НАЧИ ПРЕДИ ПЕЕНЕ АКО ЖУЛНА 2 СТУДЕНИ БИРКИ ШЕ ПЕЯ ПО-ДОБРЕ ? А ТВА ДЕТ СИ ГО НАПИСАЛА СИ Е НАПЪЛНО В ДУХА НА СЪВРЕМЕННАТА МЕДИЦИНА ЛЕКУВА - ОПИТВАШ СЕ ДА ЛЕКУВАШ СЛЕДСТВИЕТО А НЕ ПРИЧИНАТА Цитирай
assoass Отговорено Февруари 3, 2005 Отговорено Февруари 3, 2005 Става дума,че не говоря за изключения тук.Това е много добре изпитано средство - просто се прилага при определените обстоятелства - естествено,че ако си грипясал няма да ти помогне.Аз говоря за студените напитки като "балсам" за преуморено(или тук вече при други случаи-които са вече изключение) гърло.Като :green: магнитен наколенник :green: ,помагащ ти да издържиш повече на пеене и забележи - говорене - защото и това много хаби(питай Ахе и Феникс,а че и други как не млъквам и как се чудят отде тоз глас у мене).Това не е както когато си търчал да пиеш студена вода.Онова е съвсем друг случай.Това е за да намалиш притока на кръв и да си спестиш проблеми.Веднъж свикнал да познава тялото си човек може и много по-лесно да му помогне и да го държи в максимално близка до оптималната му мощност.Който има проблеми със студеното - не знае как да го потреблява,ще кажа аз. С всичкото здраве на света!!! Ти си богопомазана ве, Снежанке! Цитирай
Snowwhite Отговорено Февруари 3, 2005 Отговорено Февруари 3, 2005 Виж - ВСИЧКО си има последствия!!!И аз ти изредих начините да ги заобиколиш.Ако си мислиш,че ще пееш нон-стоп по 20 часа на ден без да ти се отрази поне на първо време - "В грьешка стйе,булка"му се вика на това. Цитирай
MAUGLY Отговорено Февруари 3, 2005 Отговорено Февруари 3, 2005 Виж - ВСИЧКО си има последствия!!!И аз ти изредих начините да ги заобиколиш.Ако си мислиш,че ще пееш нон-стоп по 20 часа на ден без да ти се отрази поне на първо време - "В грьешка стйе,булка"му се вика на това. ТАКОВА НЕЩО АЗ НИКЪДЕ НЕ ВИЖДАМ ДА СЪМ КАЗАЛ ВИЖДАМ ОБАЧЕ ЧЕ СЕ НАПЪЛНИ С ХОРА ТЕМАТА ЯВНО ШЕ ИМА ЖЕЛАЕЩИ ЗА КУРСА И АЗ БИХ СЕ ЗАПИСАЛ АМА ОТКАЗАХ БИРАТА Цитирай
Snowwhite Отговорено Февруари 4, 2005 Отговорено Февруари 4, 2005 Аз не я ползвам бирата за панацея,бре!!! Да заповядат желаещитьи!!! ;) Цитирай
MAUGLY Отговорено Февруари 4, 2005 Отговорено Февруари 4, 2005 Аз не я ползвам бирата за панацея,бре!!! Да заповядат желаещитьи!!! ;) НЯМА ДА КОМЕНТИРАМ ПОВЕЧЕ Д АНЕ НИ ЗАКЛЮЧАТ!!! ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ АЗ ПЬ ЗАБРЬИХ, ЧЕ ТИ СИ ОТ ТИЯ ДЕТРЕЖАТ СПОРА МОЖЕ ДА БЪДЕ РЕШЕН НА АРЕНАТА - КАНИШ ФОРУМА НА ПРЕЗЕНТАЦИЯ ПИЕШ 2-3 БИРИ И ПОЧВАШ ДА ПЕЕШ!!! МОЖЕ И ДА СВИРИШ АНО ИСКАШ :guitar: Цитирай
Snowwhite Отговорено Февруари 4, 2005 Отговорено Февруари 4, 2005 Ооооооооооооооо - ТОВА да ми дадеш!!! :green: :green: Бас че ловиме ли??? :green: :green: Цитирай
MAUGLY Отговорено Февруари 4, 2005 Отговорено Февруари 4, 2005 Ооооооооооооооо - ТОВА да ми дадеш!!! :green: :green: Бас че ловиме ли??? :green: :green: АРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!! ИМА И СВИДЕТЕЛИ СИЧКО Е ЧЕРНО НА БЕЛО МОЕ И ЗАЛОЗИ ДА СЕ ПУСНАТ Цитирай
Snowwhite Отговорено Февруари 4, 2005 Отговорено Февруари 4, 2005 Спарингче - доволна съм!!! Ама ще участваш и ти, ей!!! Едно надпяване,надсвирване и надиграване по нашенски си Цитирай
MAUGLY Отговорено Февруари 4, 2005 Отговорено Февруари 4, 2005 Спарингче - доволна съм!!! Ама ще участваш и ти, ей!!! Едно надпяване,надсвирване и надиграване по нашенски си А КОЙТ ЗАГУБИ.....???? ВСИЧКО ЛИ СИ ГОТОВА ДА ЗАЛОЖИШ Цитирай
Recommended Posts