elizaaa Отговорено Февруари 3, 2005 Share Отговорено Февруари 3, 2005 Не знам за вас,ама аз дори и като пийна една бира и гласът ми после ме псува на майка.Иначе не е нормално гласът ти да сдава багажа дори и след цял ден пеене.Но трябва да знаеш с какво да го подхранваш и от какво да го лишаваш.Аз преди участие винаги пия две големи ампули vitamin C и ми помага. модерирано от Snowwhite - моля, ако можете-пишете на кирилица!!! правила! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Topsun Отговорено Февруари 3, 2005 Share Отговорено Февруари 3, 2005 бирата е полезна за гласа,но ако е топла.поне така съм чувал Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
elizaaa Отговорено Февруари 3, 2005 Share Отговорено Февруари 3, 2005 Бирата е полезна само аско искаш пеене тип AC/DC.Иначе не разчитай да ти помогне. модерирано от Snowwhite - моля, ако можете-пишете на кирилица!!! правила! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Topsun Отговорено Февруари 3, 2005 Share Отговорено Февруари 3, 2005 не съм сигурентопличката оправя слушай ко ти казвам и пиши на кирилица!!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vovcho Отговорено Февруари 3, 2005 Автор Share Отговорено Февруари 3, 2005 според мен не си пил достата4но ако преди репетиция не пийне6 малко дома6арка или бренди или ром няма да ти стане хубаж гласа П.С. така4е давай по сериозно с Хехе това най ми хареса. А бе аз да ви кажа, че преди 2-3 седмици бях болен. Са пия бира като ненормален(не с цел де, така става просто). И гласа ми си е ебал майката. Бега! Много а дори не пея. От както пуснах темата май не съм пял. И тъй. Студената бира със сигурност не помага Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Topsun Отговорено Февруари 3, 2005 Share Отговорено Февруари 3, 2005 абе има идея и за кураж да си го пийнеш едното малкояко е да се пие,но в умерени количества Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vovcho Отговорено Февруари 3, 2005 Автор Share Отговорено Февруари 3, 2005 Аз куража май вече си го имам. В смисъл свикнал съм вече със сцена и не се притеснявам много. Обаче ако си пийна "така за кураж" и може да стане някоя катастрофа Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Snowwhite Отговорено Февруари 3, 2005 Share Отговорено Февруари 3, 2005 :read: Студеното,включително и студената бира помагат на една малка чст от хората -2-3%,в които влизам и аз.Вашето гърло настива,а моето се инфектира.На вас ви трябва топло,на мен студено,за да потисне инфекцията.Така,че казвайте "НА МЕН студената бира не помага",а не я отричайте тотално.Освен това в бирата се съдържа хмелен извлек,който укрепва имунната система и по този начин също ми помага да се боря с една евентуална инфекция.Не мерете целия свят със собствения си аршин - няма как да е валидно "замерването". Със здраве и да няма обидени!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Topsun Отговорено Февруари 3, 2005 Share Отговорено Февруари 3, 2005 (Редактирано) то като се замислиш е по-добре навсякъде да се пише "за мен" или нещо от сорта. Редактирано Февруари 3, 2005 от Topsun Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Joys Отговорено Февруари 3, 2005 Share Отговорено Февруари 3, 2005 :read: Студеното,включително и студената бира помагат на една малка чст от хората -2-3%,в които влизам и аз.Вашето гърло настива,а моето се инфектира.На вас ви трябва топло,на мен студено,за да потисне инфекцията.Така,че казвайте "НА МЕН студената бира не помага",а не я отричайте тотално.Освен това в бирата се съдържа хмелен извлек,който укрепва имунната система и по този начин също ми помага да се боря с една евентуална инфекция.Не мерете целия свят със собствения си аршин - няма как да е валидно "замерването". Със здраве и да няма обидени!!! Имах си хас да пиеш топла бира. Нали ще ти се разтопи гласа тогава. Аз на 4 водки мнооо убуу пея " Градил Илия килия..." И " Млад козел стара... ) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Topsun Отговорено Февруари 3, 2005 Share Отговорено Февруари 3, 2005 Имах си хас да пиеш топла бира. Нали ще ти се разтопи гласа тогава. Аз на 4 водки мнооо убуу пея " Градил Илия килия..." И " Млад козел стара... ) всички ги пеем тези песни много добре на 4 водкимного ясно Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Steve_Vai Отговорено Февруари 3, 2005 Share Отговорено Февруари 3, 2005 (Редактирано) :read: Студеното,включително и студената бира помагат на една малка чст от хората -2-3%,в които влизам и аз.Вашето гърло настива,а моето се инфектира.На вас ви трябва топло,на мен студено,за да потисне инфекцията.Така,че казвайте "НА МЕН студената бира не помага",а не я отричайте тотално.Освен това в бирата се съдържа хмелен извлек,който укрепва имунната система и по този начин също ми помага да се боря с една евентуална инфекция.Не мерете целия свят със собствения си аршин - няма как да е валидно "замерването". Със здраве и да няма обидени!!! Ако във всеки случай, когато 2-3% се изключват, казваме "за мен", то тогава наистина ще се самоспоменаваме непрекъснато. Звучи малко егоистично и неистинско, мисля :think: Нямаше да има "най-добрите перални", "най-вкусните палачинки" и "най-великите китаристи". "Най" винаги е относително. "За мен" е скромничко, но и задължаващо. А истината е, че огромен процент (97-98%?) от вокалистите няма да изберат студена бира преди пърформанс, нали? Иначе и Снежанка е права - има си изключения, но не те оформят всеобщото мнение, а преобладаващите отговори. Със здраве! Редактирано Февруари 3, 2005 от Steve_Vai Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Snowwhite Отговорено Февруари 3, 2005 Share Отговорено Февруари 3, 2005 Ех,Стивенце - аз имам предвид студената бира,пишейки 2-3%.А тези,които ползват студени неща по принцип са около 20-ина % поне.Така,че... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Steve_Vai Отговорено Февруари 3, 2005 Share Отговорено Февруари 3, 2005 Съвсем възможно е :arrow: Всеки луд с номера си! ( Да се превежда "Всеки има право на избор" ) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MAUGLY Отговорено Февруари 3, 2005 Share Отговорено Февруари 3, 2005 :read: Студеното,включително и студената бира помагат на една малка чст от хората -2-3%,в които влизам и аз.Вашето гърло настива,а моето се инфектира.На вас ви трябва топло,на мен студено,за да потисне инфекцията.Така,че казвайте "НА МЕН студената бира не помага",а не я отричайте тотално.Освен това в бирата се съдържа хмелен извлек,който укрепва имунната система и по този начин също ми помага да се боря с една евентуална инфекция.Не мерете целия свят със собствения си аршин - няма как да е валидно "замерването". Със здраве и да няма обидени!!! В никакъв случай бирата не помага!!!! В никакъв случай що се отнася до вокално изкуство!!! Ако някой иска да се подере на воля ..... ОК, спокойно може да жулне 2-3 студени бири. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts