elizaaa Отговорено Февруари 3, 2005 Отговорено Февруари 3, 2005 Не знам за вас,ама аз дори и като пийна една бира и гласът ми после ме псува на майка.Иначе не е нормално гласът ти да сдава багажа дори и след цял ден пеене.Но трябва да знаеш с какво да го подхранваш и от какво да го лишаваш.Аз преди участие винаги пия две големи ампули vitamin C и ми помага. модерирано от Snowwhite - моля, ако можете-пишете на кирилица!!! правила! Цитирай
Topsun Отговорено Февруари 3, 2005 Отговорено Февруари 3, 2005 бирата е полезна за гласа,но ако е топла.поне така съм чувал Цитирай
elizaaa Отговорено Февруари 3, 2005 Отговорено Февруари 3, 2005 Бирата е полезна само аско искаш пеене тип AC/DC.Иначе не разчитай да ти помогне. модерирано от Snowwhite - моля, ако можете-пишете на кирилица!!! правила! Цитирай
Topsun Отговорено Февруари 3, 2005 Отговорено Февруари 3, 2005 не съм сигурентопличката оправя слушай ко ти казвам и пиши на кирилица!!!! Цитирай
vovcho Отговорено Февруари 3, 2005 Автор Отговорено Февруари 3, 2005 imilenov написа: според мен не си пил достата4но ако преди репетиция не пийне6 малко дома6арка или бренди или ром няма да ти стане хубаж гласа П.С. така4е давай по сериозно с Хехе това най ми хареса. А бе аз да ви кажа, че преди 2-3 седмици бях болен. Са пия бира като ненормален(не с цел де, така става просто). И гласа ми си е ебал майката. Бега! Много а дори не пея. От както пуснах темата май не съм пял. И тъй. Студената бира със сигурност не помага Цитирай
Topsun Отговорено Февруари 3, 2005 Отговорено Февруари 3, 2005 абе има идея и за кураж да си го пийнеш едното малкояко е да се пие,но в умерени количества Цитирай
vovcho Отговорено Февруари 3, 2005 Автор Отговорено Февруари 3, 2005 Аз куража май вече си го имам. В смисъл свикнал съм вече със сцена и не се притеснявам много. Обаче ако си пийна "така за кураж" и може да стане някоя катастрофа Цитирай
Snowwhite Отговорено Февруари 3, 2005 Отговорено Февруари 3, 2005 :read: Студеното,включително и студената бира помагат на една малка чст от хората -2-3%,в които влизам и аз.Вашето гърло настива,а моето се инфектира.На вас ви трябва топло,на мен студено,за да потисне инфекцията.Така,че казвайте "НА МЕН студената бира не помага",а не я отричайте тотално.Освен това в бирата се съдържа хмелен извлек,който укрепва имунната система и по този начин също ми помага да се боря с една евентуална инфекция.Не мерете целия свят със собствения си аршин - няма как да е валидно "замерването". Със здраве и да няма обидени!!! Цитирай
Topsun Отговорено Февруари 3, 2005 Отговорено Февруари 3, 2005 (Редактирано) то като се замислиш е по-добре навсякъде да се пише "за мен" или нещо от сорта. Редактирано Февруари 3, 2005 от Topsun Цитирай
Joys Отговорено Февруари 3, 2005 Отговорено Февруари 3, 2005 Snowwhite написа: :read: Студеното,включително и студената бира помагат на една малка чст от хората -2-3%,в които влизам и аз.Вашето гърло настива,а моето се инфектира.На вас ви трябва топло,на мен студено,за да потисне инфекцията.Така,че казвайте "НА МЕН студената бира не помага",а не я отричайте тотално.Освен това в бирата се съдържа хмелен извлек,който укрепва имунната система и по този начин също ми помага да се боря с една евентуална инфекция.Не мерете целия свят със собствения си аршин - няма как да е валидно "замерването". Със здраве и да няма обидени!!! Имах си хас да пиеш топла бира. Нали ще ти се разтопи гласа тогава. Аз на 4 водки мнооо убуу пея " Градил Илия килия..." И " Млад козел стара... ) Цитирай
Topsun Отговорено Февруари 3, 2005 Отговорено Февруари 3, 2005 Galileo написа: Имах си хас да пиеш топла бира. Нали ще ти се разтопи гласа тогава. Аз на 4 водки мнооо убуу пея " Градил Илия килия..." И " Млад козел стара... ) всички ги пеем тези песни много добре на 4 водкимного ясно Цитирай
Steve_Vai Отговорено Февруари 3, 2005 Отговорено Февруари 3, 2005 (Редактирано) Snowwhite написа: :read: Студеното,включително и студената бира помагат на една малка чст от хората -2-3%,в които влизам и аз.Вашето гърло настива,а моето се инфектира.На вас ви трябва топло,на мен студено,за да потисне инфекцията.Така,че казвайте "НА МЕН студената бира не помага",а не я отричайте тотално.Освен това в бирата се съдържа хмелен извлек,който укрепва имунната система и по този начин също ми помага да се боря с една евентуална инфекция.Не мерете целия свят със собствения си аршин - няма как да е валидно "замерването". Със здраве и да няма обидени!!! Ако във всеки случай, когато 2-3% се изключват, казваме "за мен", то тогава наистина ще се самоспоменаваме непрекъснато. Звучи малко егоистично и неистинско, мисля :think: Нямаше да има "най-добрите перални", "най-вкусните палачинки" и "най-великите китаристи". "Най" винаги е относително. "За мен" е скромничко, но и задължаващо. А истината е, че огромен процент (97-98%?) от вокалистите няма да изберат студена бира преди пърформанс, нали? Иначе и Снежанка е права - има си изключения, но не те оформят всеобщото мнение, а преобладаващите отговори. Със здраве! Редактирано Февруари 3, 2005 от Steve_Vai Цитирай
Snowwhite Отговорено Февруари 3, 2005 Отговорено Февруари 3, 2005 Ех,Стивенце - аз имам предвид студената бира,пишейки 2-3%.А тези,които ползват студени неща по принцип са около 20-ина % поне.Така,че... Цитирай
Steve_Vai Отговорено Февруари 3, 2005 Отговорено Февруари 3, 2005 Съвсем възможно е :arrow: Всеки луд с номера си! ( Да се превежда "Всеки има право на избор" ) Цитирай
MAUGLY Отговорено Февруари 3, 2005 Отговорено Февруари 3, 2005 Snowwhite написа: :read: Студеното,включително и студената бира помагат на една малка чст от хората -2-3%,в които влизам и аз.Вашето гърло настива,а моето се инфектира.На вас ви трябва топло,на мен студено,за да потисне инфекцията.Така,че казвайте "НА МЕН студената бира не помага",а не я отричайте тотално.Освен това в бирата се съдържа хмелен извлек,който укрепва имунната система и по този начин също ми помага да се боря с една евентуална инфекция.Не мерете целия свят със собствения си аршин - няма как да е валидно "замерването". Със здраве и да няма обидени!!! В никакъв случай бирата не помага!!!! В никакъв случай що се отнася до вокално изкуство!!! Ако някой иска да се подере на воля ..... ОК, спокойно може да жулне 2-3 студени бири. Цитирай
Recommended Posts