Dilian Nedev Публикувано Юли 6, 2006 Share Публикувано Юли 6, 2006 Ето го желания от много хора таб на "куловата" песен за Азис . Приятно разучаване : Линк към таба Също така да напомня , че може да отправяте своите предложения , но само за БГ песни . Нека си направим , или поне се опитаме да направим Колекция от Български Табове . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vlex Отговорено Юли 6, 2006 Share Отговорено Юли 6, 2006 Бравуст Добре си го направил... само баса мисля че е леко друго яче ама като пусна моя таб ще сравним Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Child^in^Time Отговорено Юли 7, 2006 Share Отговорено Юли 7, 2006 (Редактирано) Също така да напомня , че може да отправяте своите предложения , но само за БГ песни . Нека си направим , или поне се опитаме да направим Колекция от Български Табове . Сигнал- Приказан свят ) Хванах и основните неща , но по-фините работи много ми бягат Редактирано Юли 7, 2006 от Child^in^Time Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Юли 7, 2006 Share Отговорено Юли 7, 2006 Изкефи ме! Бравос! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Юли 7, 2006 Share Отговорено Юли 7, 2006 RockMan, респект за всичко, което правиш, но ще си позволя да отправя две конструктивни критики: 1. Не знам защо си използвал три отделни трака за дръмс и перкусии (в частта "Azis Voice Part"). Според мен няма никакъв проблем да се мердж-нат трите трака. 2. Като пиша хай-хет частта използвам различна динамика за силните и слабите времена, като обикновено за силните ползвам "f", а за слабите "mp". Така повече ме кефи, защото се доближава още малко към реалитито. Тук съм дал нагледно как съм разръчкал ТАВ-а: П.П. Естествено това са мои виждания за нещата, далеч съм от мисълта да ти давам посока на мислите, още повече, че си разбираш от "работата"... :green: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dilian Nedev Отговорено Юли 7, 2006 Автор Share Отговорено Юли 7, 2006 1.Според мен беше по-добре да направя перкусиите и дръм сета на отделни тракове , за да има извества прегледност . 2.При фуса разноцветната динамика , според мен , бие на гаден Хюманайзер и затова не я слагам Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts