Dilian Nedev Публикувано Юли 6, 2006 Публикувано Юли 6, 2006 Ето го желания от много хора таб на "куловата" песен за Азис . Приятно разучаване : Линк към таба Също така да напомня , че може да отправяте своите предложения , но само за БГ песни . Нека си направим , или поне се опитаме да направим Колекция от Български Табове . Цитирай
vlex Отговорено Юли 6, 2006 Отговорено Юли 6, 2006 Бравуст Добре си го направил... само баса мисля че е леко друго яче ама като пусна моя таб ще сравним Цитирай
Child^in^Time Отговорено Юли 7, 2006 Отговорено Юли 7, 2006 (Редактирано) Също така да напомня , че може да отправяте своите предложения , но само за БГ песни . Нека си направим , или поне се опитаме да направим Колекция от Български Табове . Сигнал- Приказан свят ) Хванах и основните неща , но по-фините работи много ми бягат Редактирано Юли 7, 2006 от Child^in^Time Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юли 7, 2006 Отговорено Юли 7, 2006 RockMan, респект за всичко, което правиш, но ще си позволя да отправя две конструктивни критики: 1. Не знам защо си използвал три отделни трака за дръмс и перкусии (в частта "Azis Voice Part"). Според мен няма никакъв проблем да се мердж-нат трите трака. 2. Като пиша хай-хет частта използвам различна динамика за силните и слабите времена, като обикновено за силните ползвам "f", а за слабите "mp". Така повече ме кефи, защото се доближава още малко към реалитито. Тук съм дал нагледно как съм разръчкал ТАВ-а: П.П. Естествено това са мои виждания за нещата, далеч съм от мисълта да ти давам посока на мислите, още повече, че си разбираш от "работата"... :green: Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Юли 7, 2006 Автор Отговорено Юли 7, 2006 1.Според мен беше по-добре да направя перкусиите и дръм сета на отделни тракове , за да има извества прегледност . 2.При фуса разноцветната динамика , според мен , бие на гаден Хюманайзер и затова не я слагам Цитирай
Recommended Posts