Pavlin_sv Публикувано Октомври 5, 2012 Публикувано Октомври 5, 2012 (Редактирано) Имам саунд карта creative audigy 2 може ли да ползвам под фарм с нея или ми трябва задтлжително тонепорт идр ? Редактирано Октомври 5, 2012 от Pavlin_sv Цитирай
musicman Отговорено Октомври 5, 2012 Отговорено Октомври 5, 2012 Може, фермата е отключена вече и може да се ползва с каквото си искаш. Пробвал съм я и работи дори с вградените карти. Цитирай
Pavlin_sv Отговорено Октомври 5, 2012 Автор Отговорено Октомври 5, 2012 Може ли да ми дадеш линк Цитирай
Pavlin_sv Отговорено Октомври 5, 2012 Автор Отговорено Октомври 5, 2012 Защото си изтеглих някаква версия но беше от саита на лине 6 и маи е за определен модул само . Цитирай
musicman Отговорено Октомври 5, 2012 Отговорено Октомври 5, 2012 Ами аз моята я имам от сайта на Line6. От където би и трябвало. Цитирай
Pavlin_sv Отговорено Октомври 5, 2012 Автор Отговорено Октомври 5, 2012 Значи инсталирам този от саита 122 мв е . Не е пълна версия има само 2 вида дисторжан и така . Като го пусна се чува само китарата каквито и настройки да правя по програмата нищо не се променя . Когато пусна гитар риг 5 сичко си е както трябва с под фарма не става Цитирай
musicman Отговорено Октомври 5, 2012 Отговорено Октомври 5, 2012 То май тези пакети се сваляха през Monkey-то. Там като се логнеш и то вижда какви пакети си си купил и ти ги сваля. Иначе си седиш на демо версия. Цитирай
dickens Отговорено Октомври 5, 2012 Отговорено Октомври 5, 2012 Така, през маймунката само, а за да го направиш през маймунката някой трябва да ти услужи с акаунта си... не знам колко е легално това разбира се Цитирай
iliev.p Отговорено Октомври 5, 2012 Отговорено Октомври 5, 2012 Ех нали си в Америка(здрасти,че не сме се чували отдавна) и си прихванал от тяхната "притеснителност",ама тук у бугарско не се притесняваме,та дайте му на младежа ,та да свири с кеф........ Цитирай
dickens Отговорено Октомври 5, 2012 Отговорено Октомври 5, 2012 Ех нали си в Америка(здрасти,че не сме се чували отдавна) и си прихванал от тяхната "притеснителност",ама тук у бугарско не се притесняваме,та дайте му на младежа ,та да свири с кеф........ Ха ха, не, просто така е редно да бъде... TonePort GX ми излезе $40 само. В края на краищата софтуерите облужват клиенти на фирмата, тези които не са да не се оплакват Цитирай
musicman Отговорено Октомври 6, 2012 Отговорено Октомври 6, 2012 Има и друг вариант - да си направи самият той акаунт и така е най-редно. Цитирай
Recommended Posts