cheburator Публикувано Юли 5, 2006 Публикувано Юли 5, 2006 Айде хора вие разбирате какво ше ме посаветвате за китара - около 250 300 лв най вероятно пънк ще се свири на нея така да се каже начинаешт сам свиря от половин година и си иам акустична китарка та съм решил да мина на нещо по професионално Цитирай
black_waltz Отговорено Юли 5, 2006 Отговорено Юли 5, 2006 http://forum.muzikant.org/index.php?showto...=0entry151465 Цитирай
cheburator Отговорено Юли 5, 2006 Автор Отговорено Юли 5, 2006 Хехе тоз пи4 от плвдив ве при тва аз таз сам я виждал - бая грозна си пада предпо4итам патешко жалто и то да не е втора употреба искам си нови4ка Цитирай
TerminalFrost Отговорено Юли 5, 2006 Отговорено Юли 5, 2006 Наистина съжалявам за офтопика, но не можах да се сдържа. Цитирай
CaptiveAlien Отговорено Юли 5, 2006 Отговорено Юли 5, 2006 (Редактирано) Добре е да споменеш от къде имаш възможност да пазаруваш Иначе разгледай тази тема, мисля ще ти бъде доста полезна Аз до колото знам за пънк: Добре е да има поне Хъмбъкър (двоен) на Бридж позиция (струнника долу), флойд не ми се струва, че ще ти е нужен, което дава възможност да си закупиш по-добра като я характеристики, я материали, я изработка китара.(тука цитирам неволно някой от форума със сигурност). Както ти си решиш и късмет при избора Тук има доста писано за избор на китари и какъв тип пасва на какво, както и определени модели, провери П.П. Не на последно място, виж какъв тип външен вид ти хареса - Фендър (които разбирм намираш за грозни), Gibson, или някоя смеска (примерно Ibanez) Редактирано Юли 5, 2006 от CaptiveAlien Цитирай
LOE Отговорено Юли 5, 2006 Отговорено Юли 5, 2006 Айде хора вие разбирате какво ше ме посаветвате за китара - около 250 300 лв най вероятно пънк ще се свири на нея така да се каже начинаешт сам свиря от половин година и си иам акустична китарка та съм решил да мина на нещо по професионално ми за тия пари ако държиш да е нова трябва да е скуаер евтините скуаери са боклуци, но за пънк в общи линии не ти трябва по добра китара.. ще ти върши работа, само дето външния вид и е смотан за тия пари ако си намериш китарата която да е добра на външен вид, то като качество ще е просо отвратителна и вземи научи малко правописа... Цитирай
SHARO Отговорено Юли 5, 2006 Отговорено Юли 5, 2006 а ако търсим нещо по розожко или жълта? има ли ги разновидности при по евтините моделчета? :guitar: Цитирай
AFTER-THE-RAIN Отговорено Юли 5, 2006 Отговорено Юли 5, 2006 абе грабвай ква да е китара и пънкария требе да има Цитирай
cheburator Отговорено Юли 5, 2006 Автор Отговорено Юли 5, 2006 Ако го зема до 1 ден ше иам ли 5% отстъпка Цитирай
cheburator Отговорено Юли 5, 2006 Автор Отговорено Юли 5, 2006 А и за справка най вероятно си търся бас предложиха ми в един магазин за 299 http://www.squierguitars.com/products/sear...rtno=0335106506 мене ме кефи ама за толкоз пари качество има ли :think: Цитирай
Overdrive Отговорено Юли 5, 2006 Отговорено Юли 5, 2006 ам... не се знае колко пънко(идиото)устойчива е Цитирай
cheburator Отговорено Юли 5, 2006 Автор Отговорено Юли 5, 2006 хмм ... еми ако не намеря нещо по-(не)качествено ще трябва нея да изпробвам ако имате предложения целият сам в слух Цитирай
Recommended Posts