Demiurg Публикувано Септември 11, 2012 Share Публикувано Септември 11, 2012 Кавърче, за феновете на Gojira: 5 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Септември 11, 2012 Share Отговорено Септември 11, 2012 И тук ми харесва и в тубата ми харесва Още дай? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Demiurg Отговорено Септември 11, 2012 Автор Share Отговорено Септември 11, 2012 ;-) Радвам се, че ти харесва ! Сега се уча да монтирам (това ми е първия монтаж на видео и малко бавничко става, засега), но ще има и други. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pazco Отговорено Септември 11, 2012 Share Отговорено Септември 11, 2012 Супер!!!Много добре се е получило.Браво Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sw1tched Отговорено Септември 11, 2012 Share Отговорено Септември 11, 2012 Gojira Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mephistofel Отговорено Септември 11, 2012 Share Отговорено Септември 11, 2012 Браво, Ице! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Infinity Отговорено Септември 11, 2012 Share Отговорено Септември 11, 2012 Покъртително! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Demiurg Отговорено Септември 11, 2012 Автор Share Отговорено Септември 11, 2012 О, благодаря ! Покъртен съм от масовото харесване ! Жалко, че Симона и Дани вече заминаха.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Infinity Отговорено Септември 11, 2012 Share Отговорено Септември 11, 2012 Няма ли да се връщат? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Thrashed Отговорено Септември 13, 2012 Share Отговорено Септември 13, 2012 awesome dude ! мацката дере здраво ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts