flipsy Публикувано Юли 1, 2006 Публикувано Юли 1, 2006 Искам да попитам нещо.От скоро свиря на китара , но имам 9 годишен опит на тамбура и съм в оркестър габровче.Мога да свиря сола на китара но с перо.Трудно ми е с пръсти.Искам да попитам някой може ли да ми даде линк за някое соло на китара.Да не е много трудно , но все пак давайте.Искам да е по-мелодично за душата нещо като класиката да не е жица нещо като nothing else matters na metallica.Това е много хубаво за менПомогнете ми дайте линкове с такива сола ПЛС Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Юли 1, 2006 Отговорено Юли 1, 2006 Произволно соло на David Gilmour/Pink Floyd Соло интерлюдията на My Apocalypse на Arch Enemy лично на мен ми каца много дълбоко в душата, нищо, че този мотив съм го чувал в милиони парчета. Провери нея песен (: Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Юли 1, 2006 Отговорено Юли 1, 2006 Still Got The Blues - Gary Moore ... Класика ! Цитирай
TheNightRider Отговорено Юли 2, 2006 Отговорено Юли 2, 2006 Still Got The Blues - Gary Moore ... Класика ! Съгласен. Цитирай
Gee Tee Age Отговорено Юли 2, 2006 Отговорено Юли 2, 2006 Rainbow - Catch the rainbow, temple of the king, metallica - welcome home, red hot chili peppers - scar tissue Цитирай
Demon_A_Go-Go Отговорено Юли 2, 2006 Отговорено Юли 2, 2006 Extreme - Watching waiting много гот Цитирай
lyubenski Отговорено Юли 3, 2006 Отговорено Юли 3, 2006 Можеш да пробваш някои от парчетата на Клептън от аксутичния му ънплъгд (не мога да го напиша на бг). Не са много трудни предполагам че щеом имаш такъв музикален опит ще се справиш Цитирай
Recommended Posts