HidePower Публикувано Август 26, 2012 Публикувано Август 26, 2012 Здравейте, колеги, фенове и маниаци. Не съм сигурен дали темата е за този раздел, ако не е извинявам се. Та на въпроса... чудя се дали някой има повечко информация как можем ние простите люде да се сдобием с автограф от Вай? Преди, или след концерта може да стане това и как, а предполагам се и заплаща "символична сума"? Въобще, ако някой знае нещо по въпроса да пише. Благодаря и поздрави на всички! Цитирай
stomanow Отговорено Август 26, 2012 Отговорено Август 26, 2012 Не съм сигурен,че Вай продава автографи ,аз м-у другото имах автограф от него,когато идва за пръв път в България го мярнахме в НДК да разглежда кожените якета(турски май ) и си взехме.Вай беше с една две горили,но не ни отказа.Скоро след това го запилях някъде,но не го приех много тежко .Ако не разчиташ на случайноста,ще трябва да се завъртиш,когато дава някаква пресконференция и интервюта за медиите. Цитирай
7thString Отговорено Август 26, 2012 Отговорено Август 26, 2012 Обикновено на мастер класовете дава, но в Бг не знам дали е имало такъв... Цитирай
HidePower Отговорено Август 26, 2012 Автор Отговорено Август 26, 2012 Приятели, след известно време прекарано в ровене из нета, намерих отговор на въпроса ми. Оказва се, че Вай не продава само автографи, ами и много повече. За целта ни трябват скромните 250 евро за да закупим пакета "2012 EVO Experience" от официалия му сайт. Ето какво включва пакета: - Meet & Greet - Сесия въпроси и отговори с артиста - Присъствие на саундчека - Ексклузивен бекстейдж-пас - Копие от ръчно написана партитура - Снимка 8х10 с автограф на Steve Vai - Перце за китара на Steve Vai - Стикер на Steve Vai - Vai/DiMarzio колан за китара с автограф на Стив Вай - Програма на турнето « The Story of Light 2012 » Та така за всички фенове, които разполагат с 500лв. за пакета и 90лв. за билет - фронт стейдж, ще е супер изживяване. Темата се получи малко "питай и си отговори сам", но поне може да е отговор за хора, които си задават същия въпрос. Поздрави още един път на всички!!! Цитирай
jabs Отговорено Август 27, 2012 Отговорено Август 27, 2012 (Редактирано) Това е нормално, повечето звезди продават такива пакети. Ако обаче си така или иначе на негов концерт, дебнеш откъде влиза или излиза. Вероятността да се спре за един автограф е голяма. Има и друг вариант: пускаш му негова снимка в плик със сложена вътре марка за обратното изпращане и пишеш едно сърцераздирателно писмо от рода на "вие сте моя кумир, идол, умирам за вас, може ли автограф..." и прочие. Можеш да търсиш адрес на негов агент, издател... Почти съм сигурен че ще ти върнат подписана снимка. Поне преди години този номер работеше ) Поздрав. Редактирано Август 27, 2012 от jabs 1 Цитирай
7thString Отговорено Август 27, 2012 Отговорено Август 27, 2012 За съжаление западния свят, еле па отвъд океана се е материализирал до гротескна степен. Преди време правих една уеб страничка на рок фест в САЩ, та понеже нали са "наши хора", викам да разпространя адреса после, да им направя допълнителна реклама(доколкото насериозно може да е реклама тва да го шерна у фейсо и на 2-3 места). За мой потрес отговора беше отрицателен, защото "щял да повлияе на резултатите от маркетинговия анализ и очакванията, които бил изчислил съответния отдел спрямо предвидените рекламни действия" :X Така, че сърцераздирателното писмо може да се окаже, как го наричаха - пропусната печалба, щото вместо да дадеш 250 евра, ще пращаш писмо на чичо ти Стив 1 Цитирай
doviciozo Отговорено Август 27, 2012 Отговорено Август 27, 2012 Първият път когато дойде да свири тук след концерта изчезна като дим.на по дълъг концерт не бях ходил,беше довлякъл с него Ерик Сардинас и едва го изтърпяхме.Аз се пробвах да взема автограв от друг музикант по пощата и ефекта беше нулев,явно това е политика за да се продават тези пакети дето каза колегата. Цитирай
Nikifena Отговорено Август 27, 2012 Отговорено Август 27, 2012 Не съм сигурен,че Вай продава автографи ,аз м-у другото имах автограф от него,когато идва за пръв път в България го мярнахме в НДК да разглежда кожените якета(турски май ) и си взехме.Вай беше с една две горили,но не ни отказа.Скоро след това го запилях някъде,но не го приех много тежко .Ако не разчиташ на случайноста,ще трябва да се завъртиш,когато дава някаква пресконференция и интервюта за медиите. stomanow, дали не сме били заедно. Точно в същата обстановка и аз си бях взел автограф на едно хвърчащо лисче в НДК. На втория концерт бях на пресконференцията. Там вече ми се разписа на плаката. Като студент обичах да си взимам автографи или да се снимам с известните личности. Дори ме има и на едно официално ДВД на машин хед хехе. Тая мания с годините отмина нещо... Цитирай
stomanow Отговорено Август 27, 2012 Отговорено Август 27, 2012 ^ Не,бях с Румен(Джимито),познаваш го мисля. Цитирай
Nikifena Отговорено Август 27, 2012 Отговорено Август 27, 2012 Росен Джими познавам, Румен не Карай, рок енд рол да има Цитирай
rockfire Отговорено Август 28, 2012 Отговорено Август 28, 2012 (Редактирано) Преди сме писали по подобна тема и решението беше ,ако някой има автограф го сканира и качва за дълоуд / и разпечатка,ако има желание разбира се/! Аз съм предоставял във форума автографи на Вини Мур ,Ричи Коцен.Робен Форд.Имам автографи лично взети от Джеф Скот Сото,Стенли Джордан ,Греам Бонет / на фланелка /. Не смятам ,че всички звезди отказват автографи , другото си е бизнес и за него си има клиенти! Редактирано Август 28, 2012 от rockfire Цитирай
Yves Отговорено Август 28, 2012 Отговорено Август 28, 2012 Да си принтираш автограф е малко като да си състариш изкуствено китарата....уж е тва, което искаш, ама не съвсем...даже никак... 2 Цитирай
the pick Отговорено Август 28, 2012 Отговорено Август 28, 2012 При Стевчо всичко е комерс.Той е един обикновен манекен.Истинските музиканти(с душа),никога не продават "пакети".... Цитирай
Yves Отговорено Август 28, 2012 Отговорено Август 28, 2012 Откакто им секнаха приходите от продажби на албуми всичко живо продава каквото може....с душа, без душа, с половин душа, всичкото го има в ценовата листа на звукозаписната компания. А тия дето буквално са го правили за едната слава и за мацките....отдавна не са между нас Цитирай
rockfire Отговорено Август 28, 2012 Отговорено Август 28, 2012 Дори и принтиран е по добре от никакъв .... Цитирай
Recommended Posts