muzikanta_mari Публикувано Август 14, 2012 Публикувано Август 14, 2012 Здравейте, извинявам се ако темата се повтаря, но просто не намерих сходна... Въпросът ми е, съществува ли софтуер, който в реално време да служи като vocalist / harmoniser. (т.е. софтуерен заместител на tc electronic Voice Live, Boss VE-20 и др.) Доста търсих в интернет, но нищо конкретно не намерих. Благодаря предварително! Цитирай
anomandrus Отговорено Август 14, 2012 Отговорено Август 14, 2012 Мда, аз съм ползвал Antares Harmony Engine , ноо трябва някой друг да ти го управлява или да намериш начин да го активираш през midi . Така или иначе не е евтин а за толкова пари можеш да си вземеш един Boss, който препоръчвам от сърце. 1 Цитирай
musicman Отговорено Август 15, 2012 Отговорено Август 15, 2012 ^^ Колега, ти кои точно ефекти търсиш? Защото TC и BOSS са си цели процесори. Защото хармонизирането на запис ми се струва леко безсмислено. Цитирай
muzikanta_mari Отговорено Август 15, 2012 Автор Отговорено Август 15, 2012 ...на мен не ми трябва да си купувам процесор, щото не съм и певец, просто експериментално... Благодаря за отговорите! Цитирай
Петьо Бояджиев Отговорено Август 16, 2012 Отговорено Август 16, 2012 autotune НЕ е хармонайзер .... Цитирай
7thString Отговорено Август 16, 2012 Отговорено Август 16, 2012 С определени настройки е МНОГО ДОБЪР хармонайзер Цитирай
anomandrus Отговорено Август 16, 2012 Отговорено Август 16, 2012 (Редактирано) Първо зависи за кой Autotune говориш, защото не на всички можеш да променяш пич-а както си искаш. И второ защо да ползва нещо, на което функцията му е друга (пък дори принципът на работа да е подобен) когато има готови решения. Както казах autotune може да е ОК (melodyne или примерно този на Waves) но не е най-доброто нещо което може да се ползва. А най-доброто всички знаем кое е- затягаш колана, стискаш топките и заковаваш"бръснарската терца" . Поздрави и пийте по бира че идва Петък! Редактирано Август 16, 2012 от anomandrus 1 Цитирай
Recommended Posts