musicman Отговорено Юни 29, 2006 Автор Отговорено Юни 29, 2006 @jFog - няма смисъл да въртим една и съща песен един час. Лично мое мнение е,че тези рестрикции - 1 песен на група за час и половина са в полз ана слушателите. Аз ако си пусна радио и песните почнат да ми се натрапват ще го сменя веднага. @Yiwigi - Всеки е свободен да праща песни. Нямаме обаче времето да ходим и да питаме всеки. Наистина работата си е доста. Ще се радвам повече хора от форума да пратят музика. Но все пак на сила немога да им взимам песните. Цитирай
Achiles Отговорено Юни 29, 2006 Отговорено Юни 29, 2006 Аз бих могъл да пратя още 5-6 песни на нашата група, но те са с доста по- лошо качество и не знам дали ще ти харесат, а и мислим до есента да запишем част от тях. ако искаш мога да ти пратя някои да прецениш дали стават за пускане. Цитирай
musicman Отговорено Юни 29, 2006 Автор Отговорено Юни 29, 2006 Първо си предценете вие дали песните са за пускане. Ако ще ги записвате на ново мисля, че ще е по-добре да ги пратите след това. Цитирай
Achiles Отговорено Юни 29, 2006 Отговорено Юни 29, 2006 и аз така мисля. Просто да се запълни някакво време. Имам на моето PC и колекция от записи на банди, които са ми приятели и знам, че няма да имат нищо против да им пратя парчетата. Дори съм говорил с тях. Но нали едно от изискванията е да са публикувани във форума, затова засега си трая Цитирай
musicman Отговорено Юни 29, 2006 Автор Отговорено Юни 29, 2006 Ми колко му е да ги публикуват Цитирай
pantommind Отговорено Юни 29, 2006 Отговорено Юни 29, 2006 Питайте и хора ИЗВЪН форума (нали това е целта всъщност???) Тук там прочетох повече отрицателни мнения,най вече заради безкрайните реклами и липсата на повече БГ авторска музика: От 20 минути слушам и съм чул само една БГ песен - всичко друго са реклами и мейнстрийм западни банди... Цитирай
tupoto kopele Отговорено Юни 29, 2006 Отговорено Юни 29, 2006 Питайте и хора ИЗВЪН форума (нали това е целта всъщност???)Тук там прочетох повече отрицателни мнения,най вече заради безкрайните реклами и липсата на повече БГ авторска музика: Има доста парчета на хора извън форума....между другото те са и доста по-отзивчиви А на Pantommind дали ще чуем парче Цитирай
pantommind Отговорено Юни 29, 2006 Отговорено Юни 29, 2006 А на Pantommind дали ще чуем парче Сега смесваме,скоро ще прата нещо съвсем ново Цитирай
musicman Отговорено Юни 29, 2006 Автор Отговорено Юни 29, 2006 Питайте и хора ИЗВЪН форума (нали това е целта всъщност???)Тук там прочетох повече отрицателни мнения,най вече заради безкрайните реклами и липсата на повече БГ авторска музика: От 20 минути слушам и съм чул само една БГ песен - всичко друго са реклами и мейнстрийм западни банди... Къде ги четеш тези неща ? Цитирай
jFog Отговорено Юни 29, 2006 Отговорено Юни 29, 2006 идета ми беше не за една песен да се повтаря,а да има повече от една песен от автор на час.Грешно дадох примера по точно беше" ''Х'' сонг1 и ''Х1''сонг2.Грешката е моя.Така може да се направи тежка листа или джаз или техно,нищо че едва 5,6-7 човека са пратили по две три песни.Тва беше идеята,поне може да се оформи обособена стилово листа. Цитирай
tupoto kopele Отговорено Юни 29, 2006 Отговорено Юни 29, 2006 Да прав готина е идеята но просто софтуера на сайта не го позволява Цитирай
wessy Отговорено Юни 29, 2006 Отговорено Юни 29, 2006 кат си го хакна в Winamp не пише коя песен свири в момента и е доста дразнещо(въпреки че може и да го пише във station info на плеъра). Другото е, че битрейта е много нисък. Лично за мен се губи удоволствието от музиката. Няма ли начин да се пусне на 2-3 различни битрейта. 128-ца стига ... Цитирай
tupoto kopele Отговорено Юни 29, 2006 Отговорено Юни 29, 2006 И това ще стане в един момент...но за момента Ни Мой а за коя песен свири...трябва да гледаш в страницата Цитирай
wessy Отговорено Юни 29, 2006 Отговорено Юни 29, 2006 значи в един момент може да почна да го слушам Цитирай
tupoto kopele Отговорено Юни 29, 2006 Отговорено Юни 29, 2006 (Редактирано) Утре от 11:00 до 13:00 Rock'n'Roll Grunge Alternative + BG 13:00 15:00 Instrumental & Jazz + BG 15:00 17:00 Only BG Bands 20:00 23:30 Brutal Metal много БГ Банди Редактирано Юни 29, 2006 от tupoto kopele Цитирай
Recommended Posts