BlueZone Публикувано Август 4, 2012 Публикувано Август 4, 2012 Ей тука на, посред нощ, произведох една композиция, след известно количество бири (следователно не ме мъмрете за свиренето и смесването), но за всичко останало, очаквам градивна критика: http://soundcloud.co.../dm-88-draft-01 П.П. Предполага се, че ще има женски вокал изотгоре 7 Цитирай
Ayahuasca Отговорено Август 4, 2012 Отговорено Август 4, 2012 Това е много як прогресив! Само солото преди паузата с пианото леко бърза и не се откроява толкова. Като цяло обещава да е яко парче, стига вокалите да са интересни също. Цитирай
aceof Отговорено Август 4, 2012 Отговорено Август 4, 2012 Основния риф поразително ми прилича на: http://www.youtube.com/watch?v=6G_xNZZ9I_0 Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Август 4, 2012 Отговорено Август 4, 2012 Мааалееей, хищник! Пак си направил подложка, та вокалните размисли на човека трудно да се удържат в рамките на "санитарния минимум". Как се казва това парче? И много интересно с това пиано, накъде ще го развиеш? Цитирай
rudibass Отговорено Август 4, 2012 Отговорено Август 4, 2012 Евала Бобка , идеите ти винаги са ме кефили...Бравос Цитирай
Fashion Отговорено Август 4, 2012 Отговорено Август 4, 2012 Каква критика, само хвалба за това парче! Чакам с нетърпение завършения вариант.Много ми хареса. Цитирай
BlueZone Отговорено Август 5, 2012 Автор Отговорено Август 5, 2012 @aceof - прав си, наистина прилича, но за късмет, го чувам за първи път. Все пак никой от нас не е застрахован срещу такива неща - все пак рифа е достатъчно простичък, за да може да хрумне на доста хора. Паузата след солото и на мен малко ми звучи странно, тъй че ще я мисля. Иначе парчето е за бандата, в която свиря понастоящем (Sevi), тъй че очаквам оттам скорошно включване с вокал. Като има развитие, ще постна П.П. Мерси на всички за коментарите Цитирай
paranoize Отговорено Август 5, 2012 Отговорено Август 5, 2012 Браво, супер е. Според мен нещо сердно между Dream Theater и Savatage Цитирай
thedirt1 Отговорено Август 7, 2012 Отговорено Август 7, 2012 Г-н Зашев, Искам най-официално да заявя, че съм Ви фен и да изразя своето най-искрено възхищение от Вашите творби! Ако съвсем случайно, някой ден изпаднете в нужда от приличен басист, само ми напишете едно ЛС... Цитирай
Babyface Bob Отговорено Август 14, 2012 Отговорено Август 14, 2012 Парчето е много емоционално и мен ме въвлече. Не ми се струва толкова прогресив, заради по - лесния ( комерсиален ) начин на развитие на темите. Обаче саундът като цяло е мощен и подложката на припева с бас, клавир и китарен риф е много, много добра. Определено очаквах да се включат екстремни мъжки вокали с някакъв мелодичен бридж. Чудя се дали парчето няма да е тежко в този вариант за SEVI? Успех и благодарско за споделянето Цитирай
Recommended Posts