narc0_boy Публикувано Юли 27, 2012 Публикувано Юли 27, 2012 Здравейте Дайте ми съвети да си изградя прилична музика. Разполагам с компютър за тази работа днес ме изнерви постояно някакви пръщения от микрофона некачествен звук и т.н Ще го използвам само за музика , също така и ще се пее за домашно ползване ( караоке ) сложил съм му друга звукова карта SB PCI ,но не знам какъв модел е и нямам хубави драйвъри за нея, усилвателя ми е студио 2 с оригинални тонколони. Какво ще трябва да подобря ? Какви софтуери бихте ми предложили Цитирай
funkyto Отговорено Юли 27, 2012 Отговорено Юли 27, 2012 Да започнем с това колко пари си готов да отделиш. Минималното е да вземеш една юсб карта с професионален вход за микрофон както и да купиш микрофон с хлр кабел щот най-вероятно сегашния ти е с 3.5 мм жак. Цитирай
narc0_boy Отговорено Юли 27, 2012 Автор Отговорено Юли 27, 2012 Не мисля да отделям ,много все пак ще е за лична употреба, да в момента е 3,5 мисля да си взема безжичен ,но не знам като сложа преходник за буксата дали ще има някакви смущения Цитирай
Mairomaster Отговорено Юли 27, 2012 Отговорено Юли 27, 2012 Като начало ти предлагам да спреш наркотиците, че ти замъгляват мисленето. После може да започнеш и в часовете по български да влизаш. И след това да се хванеш да прочетеш 40-50 страници от раздела, че с такива рехави знания няма да стане работата (поне няма да стане качествено). 1 Цитирай
Recommended Posts