Jump to content
Българският форум за музиканти

T 90P на Beyerdynamic


Recommended Posts

t90mirror.jpg

 

Какво е това?

Последният модел в серията слушалки "Т" на Beyerdynamic, включващи Tesla технологията.

 

Детайли

T 90P е проектирана за "Hi-End меломанско слушане", а микрофибърните кадифени лента за главата и ушни възглавнички осигуряват максимален комфорт по време на продължителни периоди на употреба. Характеристиките включват отворен дизайн на обхващащия ушите корпус, 250 ома импеданс и преобразувател от най-ново поколение Tesla технология за осигуряване на богата детайлност и "безупречно" качество на звука. Слушалките T 90P предлагат подобрен коефициент на полезно действие (чувствителност) и изключително ниски изкривявания. Изцяло металните звукови преобразуватели с неодимови пръстеновидни магнити осигуряват максимално КПД и подобрено възпроизвеждане на звука.

 

И още нещо ...

Според beyerdynamic, Tesla технологията осигурява два пъти по-високо ниво на изходното звуково налягане спрямо конвенционалните слушалки при еднакво подадено ниво на сигнала.

 

Дотук перфектно... Остава цената...Тъкмо като за средния посетител на форума :whistle:

:metalist:

€499.00

Редактирано от Parni_Valjak
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще е интересно да се чуят с качествени източник и слушалков усилвател. Не ми стана ясно, точно какво имат предвид под "Тесла-технология"

http://europe.beyerdynamic.com/press/press-releases/press-detail/article/beyerdynamic-reinvents-headphones-with-tesla-technology-the-borders-of-feasible-technology-are-rea.html

 

Относно цената, нормална е за слушалки от висок клас. Топ моделите на Sennheiser, Grado, Beyerdynamic са дори по-скъпи. Въпреки това, мисля, че една висококачествена слушалкова система си остава най-евтиното решение за добър звук.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^^ Особено в комбинация с това: Focusrite VRM Box можеш да докараш почти като истински монитори. Но мисля, че тези слушалки са създадени за HiFi маниаци. То колегата го е написал в първия пост.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.