Steve_Vai Публикувано Януари 17, 2005 Публикувано Януари 17, 2005 http://info.datacom.bg/fenixbg/Ninko%20Evg...-%20Stories.mp3 За някое от предишните казахте, че е музика за стриптийз ( :green: ), а това? Дано ви хареса! Цитирай
Fenix Отговорено Януари 17, 2005 Отговорено Януари 17, 2005 Много е яко, браво. Но малко си прилича със powder... Цитирай
synchu Отговорено Януари 17, 2005 Отговорено Януари 17, 2005 Намали малко само "баса" че ми изкърти ушите иначе е готино :D Цитирай
Steve_Vai Отговорено Януари 17, 2005 Автор Отговорено Януари 17, 2005 Намали малко само "баса" че ми изкърти ушите иначе е готино Ще, ще! само че няма да е тия дни, ама като имам време изцяло нов микс ще му правя. И малко семпли на говорещи хора искам да включа, ама не знам откъде да си намеря. Пробвах от няколко филма директно да запиша, но (както се досещате) звукът е под всякаква критика. Ако някой може да помогне - насам! Още мнения и забележки? Цитирай
kaloian Отговорено Януари 17, 2005 Отговорено Януари 17, 2005 ако искаш да теглиш говор от филми най-добре ако имаш cooledit да си свалиш в компа някой филм и след това да го отвориш през програмата като му дадеш да отдели звуковия файл от видео файла - има такава опция Цитирай
Steve_Vai Отговорено Януари 17, 2005 Автор Отговорено Януари 17, 2005 ако искаш да теглиш говор от филми най-добре ако имаш cooledit да си свалиш в компа някой филм и след това да го отвориш през програмата като му дадеш да отдели звуковия файл от видео файла - има такава опция 10х! Ще го направя скоро и ще постна пак тук резултата Цитирай
peshoy2k Отговорено Януари 17, 2005 Отговорено Януари 17, 2005 миииииии все е дно си работил с Мишо Шамара ама той пее по-зле от тебе и китарката ти. не това пак е негативно кви ги мисля какво значение придобиват Мишо не мое да пее а ти можеш с китарката. те тва е харесва ми, но е много суровичко за мене щото аз мн ама мн си падам по богатия аранжимент както може би се забелязва Цитирай
Steve_Vai Отговорено Януари 17, 2005 Автор Отговорено Януари 17, 2005 миииииии все е дно си работил с Мишо Шамара ама той пее по-зле от тебе и китарката ти. не това пак е негативно кви ги мисля какво значение придобиват Мишо не мое да пее а ти можеш с китарката. те тва е харесва ми, но е много суровичко за мене щото аз мн ама мн си падам по богатия аранжимент както може би се забелязва Ми, знам, че е суровичко, ама за приличен резултат е необходим човек, който доста разбира от саунд инжинийринг (ама как гот звучи на БГ :green: ) или време, за което тоз човек да ме светне за много неща в областта. Не знам дали на другите им е писнало, ама пак ще си кажа, че с теб си имаме идеята за тандем! Гответе се за двоен удар!!! :guitar: А дотогава пишете нещичко и тук..., ам? Цитирай
Ivan Отговорено Януари 19, 2005 Отговорено Януари 19, 2005 Чух ги и трите..браво.Онова нощното ми допадна,гласувам за него. Цитирай
fLiSk Отговорено Януари 19, 2005 Отговорено Януари 19, 2005 Гусин Нинко! Стига с тия БГ сървъри! Ко ма напрай я! Искам и аз да чуа! Цитирай
Steve_Vai Отговорено Януари 19, 2005 Автор Отговорено Януари 19, 2005 Чух ги и трите..браво.Онова нощното ми допадна,гласувам за него. Много благодарим! fLiSk , имаш РМ Цитирай
NessoR Отговорено Януари 19, 2005 Отговорено Януари 19, 2005 Аз може ли да съм малко критичен? :killyou: Цитирай
Steve_Vai Отговорено Януари 19, 2005 Автор Отговорено Януари 19, 2005 Аз може ли да съм малко критичен? :killyou: Разбира се Аз не поствам нещо с цел някой да каже евала, страхотно, само така и т.н. Цитирай
Putniq Bega4 Отговорено Януари 19, 2005 Отговорено Януари 19, 2005 (Редактирано) не знам за предишните ама това ми прилича на музика за стриптийз :green: що не затвърдиш малко темата в началото и после давай солата :violin: Редактирано Януари 19, 2005 от Putniq Bega4 Цитирай
Recommended Posts