Simphony Публикувано Юли 8, 2012 Публикувано Юли 8, 2012 Здравейте, някой може ли да ми каже как да си настройвам процесора? Скоро го взех и се оказа, че ми е малко сложен. Китарата ми звучи много остро във всичките й разновидности. Човърках, мъчих, но нищо. Интересува ме как да си направя примерно дист, само китара или с даден ефект и как се настройва контрол педала? Благодаря предварително! Поздрави. Цитирай
Tisho_Vasilev Отговорено Юли 8, 2012 Отговорено Юли 8, 2012 http://www.bossgtcentral.com/forumdisplay.php?105-Boss-GT-6 Поразгледай този форум, прочети нещата, има достатъчно информация. Има програма GT Editor и още няколко като нея, които ще ти покажат настройките на даден пач и така ще можеш да си го направиш и ти. Не обясних много добре, но наистина с четене става най-добре. Поздрави Цитирай
programista Отговорено Юли 10, 2012 Отговорено Юли 10, 2012 Baby Thomas изчерпа темата аз имах GT8 и вече нямам Така и не успях да изкарам приемлив Китарен звук за рок/ метъл. Симулациите на Vamp-a доста по ми допадат. Някои от нещата в Pocket POD-a ми , са още по-добри. Иначе откъм дилей/ хорус/ ревърб и т.н. GT8 много ми хареса , даже няколко пъти се отказвах да го продавам, защото доста добре звучеше с... бас китара Цитирай
Recommended Posts