chacho Отговорено Януари 18, 2005 Share Отговорено Януари 18, 2005 ето бе, как да няма !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Абе т'ва и аз съм го намерил бе човек. Тцялата песен - два рифа. Ама я ми дай на солата таб ми ся чух парчето (final gates)- добро е макар че според мене на някой места изтъпява тва соло, да не говорим че и здраво мажат. аз не съм голям слухар, ма не ми звучи толко сложно тъй че по добре се опитай сам да си го извадиш- от тва по хубаво няма, а и честно казано може би ще излезне по добре ако му напраиш някой леки вариаций Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Glacierise Отговорено Януари 18, 2005 Share Отговорено Януари 18, 2005 Фениксе, пич. Има един мноооооооооого, ама МНОГО сигурен начин да си развиеш свиренето - и не само на солата, а въобще. Седни да учих музика - теорията и т.н. Всеки ден по малко. Аз правя следния номер - винаги, когато усетя, че не съм удовлетворен от тва, дето го свиря (което се случва 3 пъти седмично горе долу), отварам китарджийските сайтове и позачитам и научавам нещо ново. Ефекта ВИНАГИ е вкарване на нови неща в свиренето - малко по малко, но нови. Това ти разгаря и жаждата за свирене. Целта е да оформиш 'арсенал' от познания и хватки, и 'ликове', ако щеш. Когато този арсенал стане достатъчно голям, ще можеш да ги 'оплиташ' едно в друго и ставаш яко творчески силен. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
chacho Отговорено Януари 18, 2005 Share Отговорено Януари 18, 2005 Фениксе, пич. Има един мноооооооооого, ама МНОГО сигурен начин да си развиеш свиренето - и не само на солата, а въобще. Седни да учих музика - теорията и т.н. Всеки ден по малко. Аз правя следния номер - винаги, когато усетя, че не съм удовлетворен от тва, дето го свиря (което се случва 3 пъти седмично горе долу), отварам китарджийските сайтове и позачитам и научавам нещо ново. Ефекта ВИНАГИ е вкарване на нови неща в свиренето - малко по малко, но нови. Това ти разгаря и жаждата за свирене. Целта е да оформиш 'арсенал' от познания и хватки, и 'ликове', ако щеш. Когато този арсенал стане достатъчно голям, ще можеш да ги 'оплиташ' едно в друго и ставаш яко творчески силен. хехе мене ако питаш тряа ти само хармоничен минор Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Glacierise Отговорено Януари 18, 2005 Share Отговорено Януари 18, 2005 Епа не си прав, пич! Колкото повече, толкова повече Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fenix Отговорено Януари 18, 2005 Автор Share Отговорено Януари 18, 2005 Фениксе, пич. Има един мноооооооооого, ама МНОГО сигурен начин да си развиеш свиренето - и не само на солата, а въобще. Седни да учих музика - теорията и т.н. Всеки ден по малко. Аз правя следния номер - винаги, когато усетя, че не съм удовлетворен от тва, дето го свиря (което се случва 3 пъти седмично горе долу), отварам китарджийските сайтове и позачитам и научавам нещо ново. Ефекта ВИНАГИ е вкарване на нови неща в свиренето - малко по малко, но нови. Това ти разгаря и жаждата за свирене. Целта е да оформиш 'арсенал' от познания и хватки, и 'ликове', ако щеш. Когато този арсенал стане достатъчно голям, ще можеш да ги 'оплиташ' едно в друго и ставаш яко творчески силен. Това ми е пределно ясно човече, но нещо нямам мноо време напоследък. Напоследък, напоследък ми предишните и тия и бъдещите месеци, щото съм 12ти клас и нали зниш. Обучение, колежи, тантара мантара и темподобни. Не мога да свиря както по принцип си свиря по 2-3 или 3 - 4 часа на ден Затуй питах за ликове и т.н. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fLiSk Отговорено Януари 18, 2005 Share Отговорено Януари 18, 2005 Fenix не са праи че учиш у вас даже кучето вече лае в стил Металика :green: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fenix Отговорено Януари 18, 2005 Автор Share Отговорено Януари 18, 2005 Fenix не са праи че учиш у вас даже кучето вече лае в стил Металика :green: Xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AXE Отговорено Януари 18, 2005 Share Отговорено Януари 18, 2005 :green: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Glacierise Отговорено Януари 19, 2005 Share Отговорено Януари 19, 2005 Абе глей сеа, нема да ти става по-лесно занапред Триаа да се научиш да си обособяваш време за свирене, даже като си ноо зает с други неща. Нема друг начин. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
James Hetfield Отговорено Януари 19, 2005 Share Отговорено Януари 19, 2005 Слушай Friedman и Becker Имам разни видео уроци, дето можеш да видиш доста такива неща, дето ти триаат. А ТАКА! Тия двамата са откаченяци Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ProjectHamsterdam Отговорено Януари 23, 2005 Share Отговорено Януари 23, 2005 (Редактирано) http://www.emule-project.net/ Да, peer-to-peer клиент, на същия принцип работи. Търсиш Mary Friedman, пускаш да сваля и забравяш за него поне за два-три дни. Edit: Линк към видеото (за е-Муле): ed2k://|file|Guitar%20[Guitar%20Lesson]%20Marty%20Friedman%20-%20Melodic%20Control.mpg|309522712|8963D15F066865CA8544D0BCAC1C523F|/ ПП: Към модераторите: сори, ама не аз разводнявам темата, в момента се опитвам да я върна обратно към първоначалната идея - Феникс искаше ликове и уроци. Ей ви на, по-убаво от тва здраве. Съжалявам за офтопика, трийте квото намерите за добре. Редактирано Януари 23, 2005 от Mu3epHuK Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Steve_Vai Отговорено Януари 23, 2005 Share Отговорено Януари 23, 2005 Абе глей сеа, нема да ти става по-лесно занапред Триаа да се научиш да си обособяваш време за свирене, даже като си ноо зает с други неща. Нема друг начин. Абсолютно си прав. Жалко е, че понякога наистина няма как... Но на ден по минимум час все се намира (обикновено де).само когато паузата стане повече от седмица...става "Олелееее, ама това не са моите пръсти!" Така че - повече :guitar: и по-малко Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Glacierise Отговорено Януари 24, 2005 Share Отговорено Януари 24, 2005 Аз не ти препоръчвам Melodic Control на Фридман. Много сложни неща стават там По-добре Exotic metal guitar или Еxtreme metal guitar. Имам ги, шъ ти ги дам Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Steve_Vai Отговорено Януари 24, 2005 Share Отговорено Януари 24, 2005 Melodic Control - чак пък толкова трудно?!? Много е гот, имам какво да се научи от там... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Glacierise Отговорено Януари 24, 2005 Share Отговорено Януари 24, 2005 На мене ми е много трудно дееба да следя хармонията, дето се движи отдолу, и да импровизирам (то па големото импровизиране мойто ) отгоре. Затва сеа съм седнал да разцъкам яко акордите и хармонията въобще, и ладовете и прочие. Има полза, обаче още не ми е толкова гладко и бързо, колкото триаа. А глей го тоя мадафакър кво праи бе! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts