travelcaster2 Публикувано Юни 24, 2012 Share Публикувано Юни 24, 2012 Наближаваше рожденият ми ден. Трудно се избира подарък, затова им помогнах. Поръчах си това.Близките ми се казват Уекслър и затова написах тяхното лого на главата. Сложих истински адаптери, дори единия пот смених с пушпул и се получи това... 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
shtur4o Отговорено Юни 24, 2012 Share Отговорено Юни 24, 2012 Прекрасна е! Моите поздравления. Аз, като голям фен на Лес Пол, бих се зарадвал много на един хубав видео запис с хубав амп. Поздрави! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
travelcaster2 Отговорено Юни 24, 2012 Автор Share Отговорено Юни 24, 2012 Много си прав. Лес Полът (чувал съм) свири по-добре с набримчен амп. Просто пее... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
shtur4o Отговорено Юни 24, 2012 Share Отговорено Юни 24, 2012 (Редактирано) Абсолютно! Аз имам Гибсън ЛП и ми е много любопитно да ги сравня с твоя, макар и само на запис. Само една последна молба - би ми се искало само китара - кабел - лампов амп - микрофон. Надявам се, че не искам много.. ПП: Флейм топ-а изглежда супер! Грифа е махагон, нали? Защото виждам сглобка ( лепене) околи 2-ра позиция .... главата е отделно парче махагон? ПП2: Сега като погледнах внимателно не ми прилича на махагон. Би ли споделил подробно какви са материалите? Благодаря предварително! Редактирано Юни 24, 2012 от shtur4o Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Юни 24, 2012 Share Отговорено Юни 24, 2012 Баш на махагон си прилича. ДОбре изглежда. Отзад скри ли ги снадките ? Натурален байндинг ли си оставил (не си личи от снимките) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hillbilly Отговорено Юни 24, 2012 Share Отговорено Юни 24, 2012 ^Без да се заяждам,ама това на главата като материал не ми прилича на такъв ,снимката е на моето Гиби - Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
shtur4o Отговорено Юни 24, 2012 Share Отговорено Юни 24, 2012 Именно, точно това имах предвид, но ме контрираха Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hillbilly Отговорено Юни 24, 2012 Share Отговорено Юни 24, 2012 Много си прав. Лес Полът (чувал съм) свири по-добре с набримчен амп. Просто пее... Абе и аз съм на тоя акъл,за разлика от оТзвучителите Поздравления за изработката,Майстор си Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Юни 24, 2012 Share Отговорено Юни 24, 2012 (Редактирано) А за главата ли говорите... грифа гледах Но от тази снимка няма да се разбере докато не ни кажат май ... Редактирано Юни 24, 2012 от ultramega Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
taktun Отговорено Юни 24, 2012 Share Отговорено Юни 24, 2012 Ако ти се казва,колко са ти разходите? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
travelcaster2 Отговорено Юни 24, 2012 Автор Share Отговорено Юни 24, 2012 Има китове за $100. Реших, че е твърде евтино за подарък за мен и си избрах този.http://www.byoguitar...uitar-Kits.aspx В момента не намирам LP Standard,беше $240. Всичко беше махагон (едва ли Хондураски), фингърборда - палисандър. Дойде със всички капачки, винтчета, хардуер, нът, струни, ключове, адаптери (нек и бридж) потенциометри със запоени кабели, кабел и перо. Предвидливо си бях поръчал хъмбъкери на Кент Армстронг модел PAF, от Капъша взех кремави рамки (щото дойдоха с черни), както и 500К пушпул пот. Не бих се справил без помощта на най-добрия лютиер, пожелал да остане анонимен. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts