mexico Публикувано Юни 23, 2012 Публикувано Юни 23, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=09S-vGKweIk&feature=youtu.be&hd=1 3 Цитирай
Heartman Отговорено Юни 23, 2012 Отговорено Юни 23, 2012 Супер видео, сигурно сте го снимали цяла годинаПесничката свежарска с лека меланхолия. Цитирай
emosms Отговорено Юни 23, 2012 Отговорено Юни 23, 2012 (Редактирано) Мн. доволно! Обаче в бас линията има има един тон който ми звучи обезпокоително с акордите.. Предполагам целта е леко out of tune линия, като контрабас, но парчето е в общи линии свежо и стегнато, въпреки меланхолията, и ми трябваше да го слушам няколко пъти да влезна в тази комбинация... Иначе ще си го слушам явно това парче днес, супер! п.п. Абе незнам, сега ми звучи идеално, нещо ме фрапира на първо слушане.. линията е мн. готина Редактирано Юни 23, 2012 от emosms Цитирай
mexico Отговорено Юли 10, 2012 Автор Отговорено Юли 10, 2012 Благодаря! @emosms - радвам се, че ти допада линията на баса : ) Сигурно се усеща влиянието на Инкогнито, което имах по времето, когато я мислих, въпреки че като саунд сме много далеч от тези титани... Но няма да се отказваме да се трудим в тази насока. @Heartman - наистина дълго време го снимахме клипчето, така че да реализираме идеята със сезоните. Тя и песента е доста стара..., даже мисля, че сме я свирили в Търново още преди около 2 години, но чак сега й дойде времето - когато сам си ги правиш нещата не стават лесно и бързо... Поздрави! Цитирай
mexico Отговорено Март 22, 2013 Автор Отговорено Март 22, 2013 Едит на аудиото и видеото: http://www.youtube.com/watch?v=j44bWFPedjk&feature=youtu.be&hd=1 Цитирай
Demiurg Отговорено Март 23, 2013 Отговорено Март 23, 2013 !!! Супер бас- линия, но в началото (~ 25 сек до 1-та минута) изостава ! При повторението на същата фигура към 1:30 и третия път - всичко е точно. Разкошно парче ! Отдавна не бях слушал БГ-поп парче, в което да се свири ! А баса - !!! 1 Цитирай
Recommended Posts