MTP Публикувано Юни 25, 2006 Публикувано Юни 25, 2006 Искам да питам някой да е ползвал или да е чувал нещо за този кардан специално. :wow: Цитирай
EX-FLAMES Отговорено Юни 25, 2006 Отговорено Юни 25, 2006 има само едно определени за този кардан....УБИЙСТВЕН!!!! Цитирай
MTP Отговорено Юни 25, 2006 Автор Отговорено Юни 25, 2006 И аз така мисля поне от това което съм прочел за него,но все пак не съм се докосвал до тази машинка и незнам то на думи е едно...но ми изглежда хеви диути.Пък и пише че е доста стабилен и ми харесаха чукчетата най-вече.Но все пак ако някй може да ми каже нещо в повече. Цитирай
MTP Отговорено Юни 25, 2006 Автор Отговорено Юни 25, 2006 Не искам да флуудвам но горната снимка просто нещо изчезна за това слагам 2 сега и наистина някой ако може да каже нещо за тази машинка ще съм му много благодарен. MAPEX JANUS e модела. Цитирай
bonzo Отговорено Юни 26, 2006 Отговорено Юни 26, 2006 Взимай,ако ти го дават за по-малко от 800лв.Кажи каква пара можеш да го вземеш и ние ще ти кажем,дали е оферта.Мапекс по принцип са много сериозна фирма и не би трябвало да има проблеми.Ако си и още млад(не си минал 20г.) няма защо и да се притесняваш,дали ще ти пасне на кракът,защото ще се адаптираш за месец.Педала е добър както виждам:с двойна верига,хубаво карданче,хубава бесилка,добри чукчета(с ограничител),но все пак не е по-добър от DW5000 или Тама Iron Cobra,така че ако е на същата цена като тях си вземи нещо от двете.Аз свиря с 5000 и ти го препоръчвам горещо,но и Марех-а е много добър! Цитирай
jeleto Отговорено Юни 26, 2006 Отговорено Юни 26, 2006 И аз ти препоръчвам DW5000, но и той за жалост се оказа, че има недостатъци и проблеми. Но всичко зависи от цената. Цитирай
AccesS Отговорено Юни 26, 2006 Отговорено Юни 26, 2006 но все пак не е по-добър от DW5000 :wall: Цитирай
MTP Отговорено Юни 27, 2006 Автор Отговорено Юни 27, 2006 AccesS май не си съгласен с bonzo Аз гледах този кардан в нет-а по някой сайтове цената варира от 250 $ - 300 $. Но искам да знам някой който е ползвал такув кардан да ми каже кое е добре и кое му куца.Колкото до краката нямам проблем аз нося 45-ти номер чипици Цитирай
EX-FLAMES Отговорено Юни 27, 2006 Отговорено Юни 27, 2006 AccesS май не си съгласен с bonzo Аз гледах този кардан в нет-а по някой сайтове цената варира от 250 $ - 300 $. Но искам да знам някой който е ползвал такув кардан да ми каже кое е добре и кое му куца.Колкото до краката нямам проблем аз нося 45-ти номер чипици AccesS май е момиче при това доста красиво Цитирай
Katsko Отговорено Юни 27, 2006 Отговорено Юни 27, 2006 не знам някой да е ползвал такъв точно от пишещите във форума тъй че всичко е движене на въздуха и общи приказки, ако си го харесал, взимай го и тва е :read: Цитирай
MTP Отговорено Юни 28, 2006 Автор Отговорено Юни 28, 2006 Да усетих че няма конкрентна информация от потребителите на тоя форум. Абе този кардан ша са взима струва си даже само заради вида му хаха фъзарийка гъзарийка. Цитирай
Katsko Отговорено Юни 28, 2006 Отговорено Юни 28, 2006 Да усетих че няма конкрентна информация от потребителите на тоя форум. е, това беше генерализирано и леко нахално изказване, така със сигурност информация не се получава Цитирай
MTP Отговорено Юни 29, 2006 Автор Отговорено Юни 29, 2006 Да усетих че няма конкрентна информация от потребителите на тоя форум. е, това беше генерализирано и леко нахално изказване, така със сигурност информация не се получава какво ще рече генерализирано,споко нищо лошо не искам да кажа с това пък и никой не е длъжен да ми дава няква информация аз просто питам пък ако някой каже добре ако не здраве да е ай със здраве иначе ти свестни работи пишеш във форума като гледам Цитирай
outsider Отговорено Юли 10, 2006 Отговорено Юли 10, 2006 Аз имам кардан MAPEX по стар модел от този но ми върши добра работа.Според мен по важно е какво можеш да правиш с него а не само да го имаш за слава на модела Цитирай
aladin Отговорено Юли 11, 2006 Отговорено Юли 11, 2006 Според мен по важно е какво можеш да правиш с него а не само да го имаш за слава на модела Цитирай
Recommended Posts