Danny47 Публикувано Юни 25, 2006 Публикувано Юни 25, 2006 (Редактирано) Това е линк към песен на мойта група - Sacred Trust. Песента е The King, а стилът е хеви метъл. - Приятно слушане ! Sacred Trust - The King Редактирано Юни 25, 2006 от Danny47 Цитирай
jFog Отговорено Юни 25, 2006 Отговорено Юни 25, 2006 слушането бе приятно. етно мотивите разбиха.на много високо ниво е всичко. много секси рифове.Потенциален радиошлагер е т'ва трябва да го завъртите(в случй че не сте) много секси каса...в много секси дует с баса . Цитирай
Trysth Отговорено Юни 25, 2006 Отговорено Юни 25, 2006 Леле на тва ако му махнеш хеви вокала и ръгнеш някво дране и ше стане мн приличен не много тежък мелодичен дет Иначе като за хеви е мн яко, приятно ме изненада Цитирай
alexthegreat Отговорено Юни 26, 2006 Отговорено Юни 26, 2006 (Редактирано) Леле на тва ако му махнеш хеви вокала и ръгнеш някво дране и ше стане мн приличен не много тежък мелодичен дет Иначе като за хеви е мн яко, приятно ме изненада Напротив...така си е екстра. Много приятно напомня на ранния Iron Maiden - и по звучене и по стил и по вокал Веднага да ходи в онлайн радиото !!! Редактирано Юни 26, 2006 от alexthegreat Цитирай
Danny47 Отговорено Юни 26, 2006 Автор Отговорено Юни 26, 2006 (Редактирано) Мерси за отзивите ! Да, стилът ни е доста повлиян от Iron Maiden макар, че в другите ни песни вече има по-друга насока, но специално тази най-много напомня Maiden . Редактирано Юни 26, 2006 от Danny47 Цитирай
tupoto kopele Отговорено Юни 26, 2006 Отговорено Юни 26, 2006 Ако се интересувате...пращайте парчето на radio@muzikant.org Цитирай
peshoy2k Отговорено Юни 26, 2006 Отговорено Юни 26, 2006 много ми харесва на живо свирите ли и ако да, къде ? Цитирай
Dragontear Отговорено Юни 26, 2006 Отговорено Юни 26, 2006 (Редактирано) Свирим на живо ..макар и рядко...обещавам за следващата изява ще ви уведомя.... а очакваите и скоро мини албумче което ще пуснем с наши средства Редактирано Юни 26, 2006 от Dragontear Цитирай
don_pepinio Отговорено Юни 26, 2006 Отговорено Юни 26, 2006 Браво,готино е!Наистина напомня Maiden... Цитирай
LOE Отговорено Юни 26, 2006 Отговорено Юни 26, 2006 много добре се е получило, но за съжаление тоя стил музика одавна не се радва на популярност... Цитирай
Soulseeker Отговорено Юни 28, 2006 Отговорено Юни 28, 2006 Браво на момчетата - трябва да се прави хеви метъл в България, щото страната ни е доста бедна от към този стил, а няма какво да се лъжем, че той е най-добре приемания стил. Лично на мен вокала доста ми напомня на първия вокалист на ICED EARTH група доста сходна с IRON MAIDEN и доста добра. Поздрави за приятното парче и добрата му реализация. Заслужава похвали Продължавайте напред Цитирай
Dylan_101 Отговорено Юни 28, 2006 Отговорено Юни 28, 2006 Еей, най-накрая да чуя българска хеви група с добър вокал. Поздравления! Цитирай
wessy Отговорено Юни 29, 2006 Отговорено Юни 29, 2006 Мерси за отзивите ! Да, стилът ни е доста повлиян от Iron Maiden макар, че в другите ни песни вече има по-друга насока, но специално тази най-много напомня Maiden . свалете си китарите (в Си примерно) и си попреориентирайте вокалните партии (както каза някой преди мен) ще стане нещо много яко и сега е добро де Цитирай
Recommended Posts