Kris_rr24 Публикувано Юни 14, 2012 Публикувано Юни 14, 2012 Здравейте! По принцип съм китарист, но от година съм любител барабанист, взе обаче да ми харесва повече от колкото очаквах и тъй като съм Траш/Хардкор изпълнител искам да си взема някой сериозен кардан. Нашият барабанист по принцип има Tama Iron Cobra (от чужбина го е взимал), който без да съм добър, ми "харесва" и успявам да направя бързите каси в повече от половината случаи без да се оплета Казаха ми обаче, че не се предлага в България (което обаче, въпреки че търсих във форума и не намерих точно тази информация, предполагам, че може и да се окаже невярно) и дочух от тук от там че ето този вариант- http://www.ddrum.com...edal_double.php ,който е около 500лв и се предлага у нас по магазините, бил много добър и наподобявал Таma-та като усещане и характеристики. Отидох да го пробвам, но тъй като почти нямам опит, не усетих разлика, така по спомен с Кобрата . Тези дни ще го водя и барабниста ни да го тества да ми каже какво мисли, но реших да попитам и вас , какво мислите, дали някой има впечатления от ddrum-a и дали като цяло не съм в грешна посока относно избора? Благодаря предварително, поздрави! Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юни 15, 2012 Отговорено Юни 15, 2012 Явно си питал някой супер застрелян тип. Tama се предлага от бая време в БГ, официален вносител са MCI. Имат и тази кобра и новата и какво ли още не. Цитирай
Spaz Отговорено Юни 17, 2012 Отговорено Юни 17, 2012 И аз щях да кажа същото... Иначе педали и магазини колкото искаш. В MCI можеш да пробваш Iron Cobra, Speed Cobra, в Динакорд имат няколко модела на Mapex, Yamaha и DW, a по останалите магазини бог знае какво има още... Най-вероятно всичко : ) Важното е какво ще ти пасне на теб! Цитирай
Recommended Posts