Jump to content
Българският форум за музиканти

Kris_rr24

новаци
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Топ дни

    1

Kris_rr24 last won the day on Февруари 12 2023

Kris_rr24 had the most liked content!

Previous Fields

  • Инструмент
    Guitar, Drums

Последни посетители

358 профилни разглеждания

Kris_rr24's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

2

Обществена Репутация

  1. Изпълнението отпадна за следващ път, може би все пак ще ми трябва за лятото, давам 100лв за услугата, който желае да се свърже с мен на дискрод Khoragg#0780
  2. Привет на всички, имам нужда от изработка на таблатура за солото от 03:18 до 03:52 на тази песен: https://youtu.be/RfaM_Ai7QcE Идеята ми е да спестя време, тъй като ме притиска и да не го мъча по слух, хоби китарист съм и с теорията ме няма, но като умения нямам проблеми с почти нито едно съществуващо соло стига да си го назубря от таб + слух и усет Разбира искам да заплатя услугата, но не знам към кой да се обърна, не е нужно да е в гитар про или на някакъв софтуер, може в текстов вариант тип Ultimateguitar.com, но да бъде пълно и не ноти, а таб с цифри. Също ако познавате някой, който се занимава ще съм благодарен за координати, за да направим по-бързо връзката, тъй като трябва да изсвиря песента след 6 дни като подарък на един юбилей Благодаря за вниманието!
  3. Другото което откривам е http://rockshock.eu/gibson-cab12-bl-12-feet-instrument-cable-bg.html , някой дали има впечатления? Пише, че е добър за ампове с висок гейн, а аз свиря на Marshall valvestate 8080 с гейна и контура до край общо взето може би е добър избор?
  4. Привет колеги, искам да си взема среден към висок китарен кабел около 3метра до 80-90лв, за момента съм се спрял на Monster P600-I-12 , Монстър Рок, който е със златното покритие мисля, че няма да направи кой знае каква разлика, четох че златното покритие по-скоро е анти корозионно, а аз не планирам да го изнасям от вкъщи и тн. Въпросът е, че го намирам само в музикер.бг и доставката е една седмица плюс 39! лв Дали може да ме посъветвате някъде из София ако ги има да се продават, или като цяло друга марка с подобни характеристики из музикалните магазини? Благодаря!
  5. Здравейте! По принцип съм китарист, но от година съм любител барабанист, взе обаче да ми харесва повече от колкото очаквах и тъй като съм Траш/Хардкор изпълнител искам да си взема някой сериозен кардан. Нашият барабанист по принцип има Tama Iron Cobra (от чужбина го е взимал), който без да съм добър, ми "харесва" и успявам да направя бързите каси в повече от половината случаи без да се оплета Казаха ми обаче, че не се предлага в България (което обаче, въпреки че търсих във форума и не намерих точно тази информация, предполагам, че може и да се окаже невярно) и дочух от тук от там че ето този вариант- http://www.ddrum.com...edal_double.php ,който е около 500лв и се предлага у нас по магазините, бил много добър и наподобявал Таma-та като усещане и характеристики. Отидох да го пробвам, но тъй като почти нямам опит, не усетих разлика, така по спомен с Кобрата . Тези дни ще го водя и барабниста ни да го тества да ми каже какво мисли, но реших да попитам и вас , какво мислите, дали някой има впечатления от ddrum-a и дали като цяло не съм в грешна посока относно избора? Благодаря предварително, поздрави!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.