FFFDF Публикувано Юни 4, 2012 Публикувано Юни 4, 2012 Не мисля, че има какво да допълня след като пусна линка към клипчето, така че: Поздрави Цитирай
yordaniy Отговорено Юни 4, 2012 Отговорено Юни 4, 2012 (Редактирано) Тва е майтапчийски проект на човека, който стои в основата на бая други такива (БИЧЕТО, например :-)), но и на бая по-сериозни проекти... ;-) Още един негов майтапчийски пример... ;-) http://www.youtube.com/watch?v=0errF6bg7QE&feature=endscreen&NR=1 А ето го и него... ;-) http://www.youtube.com/watch?v=Yn8phRqmN9c Редактирано Юни 4, 2012 от yordaniy Цитирай
разбойник Отговорено Юни 5, 2012 Отговорено Юни 5, 2012 Фен съм на Бичето. Не бях чувал парчето, пуснато от FFFDF - хареса ми. Има усет за пародия този тип. Цитирай
Svanio Отговорено Юни 5, 2012 Отговорено Юни 5, 2012 Парчето не е ли на Пламен, а не на Бичето? Цитирай
yordaniy Отговорено Юни 5, 2012 Отговорено Юни 5, 2012 ^ Така де - точно "Пламен" е те тоя с маската - басиста-преводач, дето отива на купон с тениска на Sodom в клипа по-горе... Негово дело е и клипа в първия пост. ;-) Цитирай
Svanio Отговорено Юни 5, 2012 Отговорено Юни 5, 2012 ^ И аз това мислих, май колегата се объркал, че е на Бичето - се едно, песента си е супер Цитирай
FFFDF Отговорено Юни 5, 2012 Автор Отговорено Юни 5, 2012 На мен любимото ми е: Имаме много време. We have a lot of weather. Нека обсъдим защо толкова ни кефи Бичето след като няма никаква адекватна причина за това Цитирай
разбойник Отговорено Юни 5, 2012 Отговорено Юни 5, 2012 Не съм се изразил ясно - фен съм на Бичето и затова проявявам интерес и към други продукти на същия екип. FFFDF, как да няма? Май иронията е последното ни оръжие срещу "българската музика" която струи от де-що медии има. 3 Цитирай
yordaniy Отговорено Юни 5, 2012 Отговорено Юни 5, 2012 Май иронията е последното ни оръжие срещу "българската музика" която струи от де-що медии има. Подкрепям! ...И не само срещу "българската музика"; срещу посоката, в която се променя бавно (всъщност, вече бая бързо) и славно българският манталитет - също... Да си спомним кога се "роди" Бичето? :-) А, вероятно, неслучайно (идеята зад) Бичето "спа" 10-ина години в некъв сандък в неква къща в некво село - просто е чакал, надявайки се е да не се "събуди" никога - нали уж ново време, нови ценности и идеали, пропаганда, ЕС, магистрали, алабала... Голем оптимист! :-) <Лек offtopic:> В тоя ред на мисли, един поздрав от мен! :-) Макар и не чак толкова български, а и въпреки пословичния кретенизъм, идиотизъм, или каквото там му викат, на Патън, текстът може да бъде интерпретиран по доста актуален за ситуацията, в която се намираме, начин... http://www.youtube.com/watch?v=n6R3cEVkFPg 1 Цитирай
aarab Отговорено Декември 10, 2012 Отговорено Декември 10, 2012 Преводача на Бичето кърти мифки Цитирай
Recommended Posts