Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Колеги, случи ми се нещо много странно и трябва да разбера защо :)

Взимам си аз един Kaossilator Pro чисто нов от MCI, нося го в къщи, включвам го - не светва.

Реших, че нещо е повреден и за да видя къде е проблемът, измерих изхода на захранването - всичко си беше ОК - 9 волта.

Пробвах в стаята със студиото ми - не, в хола - не.

Реших, че ще го върна в магазина но за всеки случай реших и сутринта да пробвам - същата работа. Не светва изобщо.

Отивам в магазина, включват го да видят какво му е и той светва!?!?! Вярно при първоначално включване му светеха повече копчета от нормалното но при рестарт си тръгна съвсем нормално. И сега в къщи си работи без проблем.

От какво може да се е получило това???

Отговорено (Редактирано)

Не мисля, че може да се направи адекватен отговор! И на мен са ми се случвали подобни неща, като примерно процесора на китарата да се рестартира сам, да му светнат всичките копчета и да забие! Е такива работи!

Сигурен съм, че и на корг да пишеш и те няма адекватно да отговорят! Темата няма никакъв смисъл, важното е, че работи и има гаранция!

Толкоз!

Редактирано от lyu_records
Отговорено

Имам същия проблем с енергоспеставаща лампа Филипс. Спря да свети и е в гаранция. Фасунгата е ОК. Занесох я в магазина - свети. Връщам се вкъщи - пак свети към 2 дни и спря. Дали да не мина през църква?

Отговорено

Явно доста неща не са предвидени за соц. ел. инсталации :) И аз имах проблем с крушки и нови уреди вкъщи (немузикални). Кафемашната ми забиваше по време на правене на кафе ... сега се оправи!