musicman Публикувано Юни 1, 2012 Share Публикувано Юни 1, 2012 Колеги, случи ми се нещо много странно и трябва да разбера защо Взимам си аз един Kaossilator Pro чисто нов от MCI, нося го в къщи, включвам го - не светва. Реших, че нещо е повреден и за да видя къде е проблемът, измерих изхода на захранването - всичко си беше ОК - 9 волта. Пробвах в стаята със студиото ми - не, в хола - не. Реших, че ще го върна в магазина но за всеки случай реших и сутринта да пробвам - същата работа. Не светва изобщо. Отивам в магазина, включват го да видят какво му е и той светва!?!?! Вярно при първоначално включване му светеха повече копчета от нормалното но при рестарт си тръгна съвсем нормално. И сега в къщи си работи без проблем. От какво може да се е получило това??? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lyu_records Отговорено Юни 1, 2012 Share Отговорено Юни 1, 2012 (Редактирано) Не мисля, че може да се направи адекватен отговор! И на мен са ми се случвали подобни неща, като примерно процесора на китарата да се рестартира сам, да му светнат всичките копчета и да забие! Е такива работи! Сигурен съм, че и на корг да пишеш и те няма адекватно да отговорят! Темата няма никакъв смисъл, важното е, че работи и има гаранция! Толкоз! Редактирано Юни 1, 2012 от lyu_records Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
L.K. Отговорено Юни 1, 2012 Share Отговорено Юни 1, 2012 Имам същия проблем с енергоспеставаща лампа Филипс. Спря да свети и е в гаранция. Фасунгата е ОК. Занесох я в магазина - свети. Връщам се вкъщи - пак свети към 2 дни и спря. Дали да не мина през църква? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Георги Тотев Отговорено Юни 1, 2012 Share Отговорено Юни 1, 2012 Явно доста неща не са предвидени за соц. ел. инсталации И аз имах проблем с крушки и нови уреди вкъщи (немузикални). Кафемашната ми забиваше по време на правене на кафе ... сега се оправи! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts