drakon Публикувано Юни 24, 2006 Публикувано Юни 24, 2006 кажете какво мислите за FENDER STARCASTER Electric Guitar PACK Става ли като за начинаещ? Мерси Цитирай
Raxus Отговорено Юни 24, 2006 Отговорено Юни 24, 2006 Едвали ще намериш такава в България.Аз по различно освен формата на главата на грифа не виждам.Ако си фин на фендерите си вземи един направен в Япония стратокастър за 250 кинта Цитирай
stratocaster Отговорено Юни 24, 2006 Отговорено Юни 24, 2006 Едвали ще намериш такава в България.Аз по различно освен формата на главата на грифа не виждам.Ако си фин на фендерите си вземи един направен в Япония стратокастър за 250 кинта я кажи откъде тоя японски страт за 250 лв? да си взема 3-4 бройки Цитирай
EmchoDT Отговорено Юни 24, 2006 Отговорено Юни 24, 2006 Дааа вееее, аз не съм особено голям фен на фендерите, ма и аз бих си взел японски за 250 лв. Цитирай
Overdrive Отговорено Юни 24, 2006 Отговорено Юни 24, 2006 май китайски имаше в предвид разлика между китайски и японски - от небето до земята Цитирай
zigi Отговорено Юни 24, 2006 Отговорено Юни 24, 2006 Ех кольо кольо... не научи разликата между китай и япония относно китарите и мен са ми казвали че от тези които са под 400 лв са най-добре фендер страт въпреки, ч аз още си жуля на кремонката. Цитирай
drakon Отговорено Юни 24, 2006 Автор Отговорено Юни 24, 2006 Едвали ще намериш такава в България. аз не съм в БГ затова питам дали си струва да си купя такава Цитирай
Overdrive Отговорено Юни 24, 2006 Отговорено Юни 24, 2006 относно китарите и мен са ми казвали че от тези които са под 400 лв са най-добре фендер страт въпреки, ч аз още си жуля на кремонката. де го видя тоя фендер страт за 400 да ходя да си купя??? най евтините в бг са мексиканските около 1000лв ейй не научихте разликата между Фендер и Скуаер бай Фендер Цитирай
jFog Отговорено Юни 24, 2006 Отговорено Юни 24, 2006 кажете какво мислите за FENDER STARCASTER Electric Guitar PACKСтава ли като за начинаещ? Мерси ако е тоя който киризих в и бей за 91$ ...... ако можеш да си позволиш нещо около 250 евро ше е подходящо за стартова китара,к'вато и да е. Цитирай
vlex Отговорено Юни 25, 2006 Отговорено Юни 25, 2006 Не е задължително! Аз примерно си взех от ибей новакитара за 90 евро с пощенските разходи за още 25 амп 25 ватов 3 канален и за още 15 един дист арион... От ибей хубави неща попадат, а за китари да не говорим... Просто не трябва да стватае роби на марките (въпреки че аз почвам да се пристрастявам към моята ) Цитирай
zigi Отговорено Юни 25, 2006 Отговорено Юни 25, 2006 Не е задължително! Аз примерно си взех от ибей новакитара за 90 евро с пощенските разходи за още 25 амп 25 ватов 3 канален и за още 15 един дист арион... От ибей хубави неща попадат, а за китари да не говорим... Просто не трябва да стватае роби на марките (въпреки че аз почвам да се пристрастявам към моята ) А аз да попитам как купуваш от ebay как ти ги доставят и мога ли да си заупя аз нещо ако нямам 18 Цитирай
vlex Отговорено Юни 25, 2006 Отговорено Юни 25, 2006 Ми при мен беше малко врътка щото бях в германия и пазарувах от акаунта на братовчедка ми Иначе ако не си пълнолетен няма как да имаш PayPal акаунт и съответно да можеш да пазаруваш... А иначе ако ще си купуваш нещо от ибей най-добре даваш адреса на човек който е в чужбина и скоро ще се връща... На мене щяха да ми искат по около 70 евро за бройка а ми ги докараха за 40 на една от границите (тъпи митничари ) Ае успех... Цитирай
Overdrive Отговорено Юни 25, 2006 Отговорено Юни 25, 2006 а ако си в БГ и не знаеш никой, който ще се връща скоро става ли номера с PayPal и ще пристигне ли?? Цитирай
Recommended Posts