makedonetsa Отговорено Юли 15, 2006 Отговорено Юли 15, 2006 Верваите ми ! Поркаро е човека ! Само дето дрогата и него сасипа ! Мир на праха му ! Цитирай
Egon Отговорено Юли 15, 2006 Отговорено Юли 15, 2006 То да беше само него съсипала...И по-скоро - вечна му памет. Цитирай
imperor Отговорено Юли 17, 2006 Отговорено Юли 17, 2006 Верваите ми ! Поркаро е човека ! Само дето дрогата и него сасипа ! Мир на праха му ! Поркаро За пръв път чувам обаче, че е бил дрогаджия :think: Доколкото е актуална моята информация, знам че е починал от инфаркт. А че е актуална информацията ми по отношение на дрогата и зависимостта от нея - в това нямам съмнение! Затова и мога да се подпиша с двете си ръце, че няма как да си Великия Джеф Поркаро и да си активен дрогаджия до смърт, пък до последно да свириш така. Такава дрога още не е измислена! Цитирай
aladin Отговорено Юли 17, 2006 Автор Отговорено Юли 17, 2006 Да и аз така знам 4е от инфаркт е по4инал! :think: Цитирай
eL_NinYo Отговорено Юли 17, 2006 Отговорено Юли 17, 2006 Поркаро е починал докато си е пръскал с някакъв препарат цветята ! Вдишал е и е станала химична реакция,след която за секунди се надуват кръвоноаните му съдове и..... Цитирай
docc Отговорено Юли 17, 2006 Отговорено Юли 17, 2006 Поркаро е починал докато си е пръскал с някакъв препарат цветята ! Вдишал е и е станала химична реакция,след която за секунди се надуват кръвоноаните му съдове и..... ...а светкавичното протичане на алергичната реакция,в случая е потенцирано от наличието на наркотични метаболити в организма(това е строго индивидуално и не е задължително,да се развие по същия начин при всеки). Цитирай
Egon Отговорено Юли 17, 2006 Отговорено Юли 17, 2006 да да, Поркаро умира благодарение на кокаина до голяма степен, макар че от години е бил чист. След аутопсията, която братята и групата назначават, се открива точно така. Засядане в мозъчните клетки на остатъци от кокаина или нещо подобно. Цитирай
makedonetsa Отговорено Юли 17, 2006 Отговорено Юли 17, 2006 Евала ! Точно от химична реакция на химикалите с които си е прьскал градината и кокаина умира Джеф Поркаро !!! Цитирай
docc Отговорено Юли 18, 2006 Отговорено Юли 18, 2006 Евала ! Точно от химична реакция на химикалите с които си е прьскал градината и кокаина умира Джеф Поркаро !!! Като спестиш "Евала"-то - другото е както казваш. П.С. Флуминентно протичащите алергични реакции(при хипералергизъм)нерядко се съпътстват от синдромни явления,застрашаващи живота. Цитирай
aladin Отговорено Юли 20, 2006 Автор Отговорено Юли 20, 2006 (Редактирано) хъм интересно 4е никои не казва от българските барабанисти кои е наи-богат все пак имаме доста успешни бг-групи особенно от по-застаряващите мислия 4е ако свириш в групи като Ахат,Щурците,ФСБ и тн...неби триабвало да си на нулата. А и за "богатство" говорим в сравнение със останалите в музикантската гилдия а не с А.Пеичинов или разни мутри. Редактирано Юли 20, 2006 от aladin Цитирай
Egon Отговорено Юли 20, 2006 Отговорено Юли 20, 2006 Имай предвид, че повечето от музикантите в тези групи си вадят хляба с други дейности - продуценти, фирми, примерно този на Ахат е представител на Sony за България и т.н. За най-богат от свирене си мисля за Стунджи и за Венелин Венков. Цитирай
makedonetsa Отговорено Юли 20, 2006 Отговорено Юли 20, 2006 За Венко да , но за Стунджи не !!! Много добре ги познавам и двамата ! Цитирай
vihro Отговорено Юли 20, 2006 Отговорено Юли 20, 2006 Тук много хора ги познават,но не парадират с това :read: Цитирай
Recommended Posts