Jump to content
Българският форум за музиканти

Относно форума


Recommended Posts

Обръщам се към организаторите на този форум.

Най-тържествено искам да ви заявя мнението ми, както и мнението на много мои познати които доскоро ползваха форума, а именно следното:

 

Форумът доскоро имаше точно 3 смислени причини да бъде посещаван:

 

 

1. Динамичен базар с множество обяви

2. Темата за търсене на музиканти

и да речем - 3. Бърз и лек скин (не мога да се сетя за трета причина всъщност)

 

И трите ги осрахте впечатляващо. Какво да правя в тоя форум, да си пиша с някакви 15-годишни кой е по-добър - Малмстийн или Сатриани? Или да чета съветите на самозвани корифеи от страната и чужбина за щяло и нещяло? Не мерси.

Относно базара виждам че се вдига голям шум така или иначе и искрено се надявам да осъзнавате вече каква колосална грешка направихте. Темата на форума е възможно най-бавната, докато ми се зареди месинджъра и съм изгледал половин песен в тубата, а накрая се оказва че и не мога да си пратя съобщението защото юзъра не можел да получава такива. Абе вие луди ли сте??????

 

Съжалявам момчета за острия тон, но може да видите откога съм регнат тука, винаги съм бил примерен потребител, вярно рядко влизам, ама по-нелогично "развитие" на форума не бях очаквал, честно. Дойдох сега да пиша на един човек, че ми трябва и - просто не мога да си свърша работата... От предобряне.

 

С една дума ЕВАЛА.

  • Like 3
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

и аз да си кажа - сегашния базар не ми допада ама хич. Опитах се да направя всичко по правилата и все нещо не става, я не ми чете картата, я не знам какво си.

 

Другите раздели особено тези, които посечавам (китара и вокали) си ми харесват

 

и още нещо - когато се регистрирах тук в музикантския форум имаше една много удобна форма за проследяване на последни коментари, която изскачаше като отделене прозорец. Това определено беш много удобно при проследяване на определени полемики защото съкращаваше много времето за намиране на определено мноение и т.н. Не разбрах защо беше премахнато това - само знам, че сега трябва да губя много време за да търрся опредлени теми дискутирани през деня.

Редактирано от Acei
  • Like 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

И к'во ще се окаже ?

Когато махат търговския раздел от форум за музиканти.... "музикантите" губят интерес и спират да посещават форума и той пустее :D

 

А няма нужда да спориш с тийновете дали малстийн е по добър или сатриани защото , ако си махнеш капаците може да видиш , че тийнейджърите ги няма в много други раздели , които обаче явно не представляват интерес и за теб ;)

 

За бавното зареждане проблема нещо е в твоя телевизор.

Редактирано от ultramega
  • Like 5
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@hed

Толкова глупости си наприказвал. че дори не ми се занимава да ти отговарям. Най-малкото раздела за търсене на музиканти не е пипан.

Спри коза или изтрезней преди да се излагаш пак.

 

@multirumen

Ти на база на каква статистика твърдиш това? Поне иди проброй колко обяви има за ден и посли пиши глупости.

Да, не е като преди идваш, сереш нещо в раздела за продажби и след теб 10 модератора бършат. Сега като не искаш да напишеш задължителните неща - просто не пускаш обява. Никой не е длъжен да ти чисти.

 

@Acei

Ами какво ще стане ако се окаже, че и сега може да виждаш последните коментари и просто говориш глупости?

А какво ще стане ако се окаже, че за да ползваш базара не титрябва никаква карта?

 

 

Аман от глупости!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.