Zero Tolerance Публикувано Май 11, 2012 Публикувано Май 11, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=WE8F64rPTSM&feature=share Събирам дарения за нормално пиано.. Enjoy the music etc : ) 2 Цитирай
Zero Tolerance Отговорено Май 11, 2012 Автор Отговорено Май 11, 2012 Ахаха, новата татуировка е на 1 ден още и трябва да се пази с фолио.. Цитирай
Metanoia Отговорено Май 17, 2012 Отговорено Май 17, 2012 Микрофонът ли е зле, не знам, но високите ти доста грозни идват в този запис. А иначе пееш доста добре, което ме навява на мисълта за проблем със записващата техника... или просто тези тонове ти се падат в глухите и не можеш да покажеш добре способностите си. Пробвал ли си да транспонираш песента 1-2 тона нанякъде? Цитирай
Zero Tolerance Отговорено Май 18, 2012 Автор Отговорено Май 18, 2012 Записващата техника се пада една евтина Нокия . Проблем с тоновете нямам, просто това е баш сух звук на видеокамера на телефон. : ) Цитирай
IgniteAll Отговорено Май 18, 2012 Отговорено Май 18, 2012 Разрових ти ютюб канала и много ме зарадва гласа ти, човек. Още повече ценители на това, което правиш ще има, когато го запишеш с правилната за целта апаратура. За жалост, ей го, всичко струва пари... 1 Цитирай
FFFDF Отговорено Май 23, 2012 Отговорено Май 23, 2012 Браво, Тоше Кажи каква е туталировката... Поздрави Драсни едно ЛС какво става с теб Цитирай
yakiya Отговорено Май 28, 2012 Отговорено Май 28, 2012 Много добро изпълнение.Раздаваш се.Евала. Цитирай
Zero Tolerance Отговорено Юни 2, 2012 Автор Отговорено Юни 2, 2012 Влади, скоро като времето се пооправи ше пиеме бира (по-твърдо? ) и ще видиш. : ) Благодаря много за позитивното приемане от всички! IgniteAll, всичко с времето си ще дойдее! Нямам намерение да спирам да се развивам, пък и апаратурата ще пристигне по някое време :Р . Ето още един кавър, в другата стая акустиката май е по-добре.. Wicked Game http://www.youtube.com/watch?v=jIOVxIu4KUs&feature=share Цитирай
MISS_SUNSHINE Отговорено Юни 11, 2012 Отговорено Юни 11, 2012 БРАВО! Много добре се справяш, никак не е лесно да се свири и пее едновременно, а при теб се получава супер. Определено имаш талант, пожелавам ти много успехи! Цитирай
Recommended Posts