Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Че защо да не е и с само един хъм.Малко ли метъли свирят така?Слага един хъм на бриджа и е готов.И не съм съгласен че трябва да си купува нов пикгард.Нищо не му коства да си го изреже.Не виждам трудността в занятието.

Отговорено

Че защо да не е и с само един хъм.Малко ли метъли свирят така?Слага един хъм на бриджа и е готов.И не съм съгласен че трябва да си купува нов пикгард.Нищо не му коства да си го изреже.Не виждам трудността в занятието.

Съгласен съм, че изрязването ще е по-лесния вариант, но изрязването може и да не се получи както трябва и в крайна сметка пак да се наложи да купувам нов пикгард.
Отговорено

Най-лесно е да си купи готов пикгард, да си го оборудва и да го метне на китарата. А още по-добре е, че за тази китара се намират. :greenball:

Аз доста търсех за Squier Bullet Strat, но не намерих. Ако знаеш къде из София мога да намеря моля те драсни.
Отговорено (Редактирано)

Не знам къде си търсил и не е имало,

но ето няколко места, където можеш да провериш:

1. В 'Малкия ЦУМ' на Пиротска.

2. В Райсинг Форс. пак горе долу там,

3. при Къпъша... а този се намира между горните двата.

4. може да провериш и в Гема Мюзик - и той е на Пиротска.

Аз си купих от Малкия Цум.

Има разлика в разположението на дупките за винтовете между плочките за Squier и за тези на fender..

Тази която бях взел е с разпложение като на Фендер.

Това обаче не би трябвало да те притеснява, защото новите дупки се правят само с леко натискане на отвертката,

а старите дупки се покриват и не се виждат.

Поздрави!

Редактирано от programista
Отговорено

Благодаря за информацията. Мен ме притесняваше като размер дали ще намеря и търсех точно за моя модел китара, но щом казваш, че са само дупките опции много. :)

Отговорено

^ Все пак свали пикгарда за сравнение в магазина. Пак казвам че за тази китара лесно се намира, само трябва да се разходиш по гореспменатите места!