Pocko Публикувано Май 11, 2012 Публикувано Май 11, 2012 Здравейте всички!Имам няколко въпроса относно този синтезатор. Значи нека започнем от там че е старичък.Въпросът ми е мога ли го използвам към компютър като MIDI клавиатурите (Като натисна едно копче да видя че и там се натиска в програмата (Fl Studio)) Имам MIDI IN MIDI out и този кабел може ли да направи това ?http://www.cnesmart....iew.php?aid=116 Цитирай
Pocko Отговорено Май 11, 2012 Автор Отговорено Май 11, 2012 Може И ще работи като миди клавиатура така ли с ефектите от програмата и дали към този кабел има някакви драйвери за да излезе тук като активен Цитирай
programista Отговорено Май 11, 2012 Отговорено Май 11, 2012 Feartures: 1. LATEST MODEL with a BUILT-IN DRIVER 2. Unlike others, it requires NO DRIVER INSTALLATION 3. True plug & play; Just plug it to any usb port on pc & itll install itself 4. 1-in/1-out MIDI interface 5. 16 MIDI input channels/16 MIDI output channels 6. MIDI activity indicators for each port 7. Usb bus powered; Requires no external power 8. Extremely compact and lightweight 9. Length: 2. 0 m 10 OS: Windows 2000, XP, VISTA / 7 or Mac OS X. Явно няма нужда от драйвери за да се появи в списъка с MIDI input и Output устройства. Цитирай
BASHMAISTORA Отговорено Май 11, 2012 Отговорено Май 11, 2012 (Редактирано) даже и да нямаш никакъв клавир, при закачен кабел пак трябва да видиш някакво устройство на midi in/out фактически трябва да ти се покаже самият кабел Редактирано Май 11, 2012 от BASHMAISTORA Цитирай
Pocko Отговорено Май 13, 2012 Автор Отговорено Май 13, 2012 Мерси точно това ми трябваше като информация!Значи е време да си купя кабела ;d знаеш ли то къде мога да си взема?Или да ми препоръчаш някакъв кабел!? Цитирай
BASHMAISTORA Отговорено Май 13, 2012 Отговорено Май 13, 2012 Ако си с настолен компютър и звуковата ти карта има GAME/MIDI port, съветвам те да не влагаш много пари за кабел. Отиваш в някой жичкаджийски магазин, взимаш един оптрон, един диод, два резистора, съотвентите букси и 1-2 м кабел и за 15 мин си готов- така ще ти излезе около 3-4 лева. Обаче сега забелязах на снимката, че не ти излиза никакво устройство, което предполага,че нямаш такъв порт. Спасението е да купиш MIDI to USB. Най тънканажното което съм виждал е оферта на някакъв пич от русе- за някакво китайче искаше по 20 пари Цитирай
Recommended Posts