Jump to content
Българският форум за музиканти

Pocko

новаци
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Yamaha PSR 195

Pocko's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Pocko

    Помощ

    О това е вече синтезатор ;д аз разполагам само с миди клавейтура
  2. Pocko

    Помощ

    http://www.youtube.com/watch?v=J3KU4lk5b-0&list=FLh1F4FPTa_ZGBAO8YPxK49g чуйте микса точно от 8 минута дето почва клавира какъв инструмент е искам да изкарам същия звук от миди то ако е възможно да ми кажете благодаря предварително !
  3. Мерси точно това ми трябваше като информация!Значи е време да си купя кабела ;d знаеш ли то къде мога да си взема?Или да ми препоръчаш някакъв кабел!?
  4. И ще работи като миди клавиатура така ли с ефектите от програмата и дали към този кабел има някакви драйвери за да излезе тук като активен
  5. Намери ме ако може в скайп :Freedoom38

  6. Имаш ли някакъв скайп да те попитам от къде и аз мога да си взема такъв кабел MIdi to usb?

  7. Може ли да ми помогнеш че имам няколко въпроса а ти си доста компетентен на тази тема.Ако имаш нещо скайп може ли да ми дадеш ?

  8. Здравейте всички!Имам няколко въпроса относно този синтезатор. Значи нека започнем от там че е старичък.Въпросът ми е мога ли го използвам към компютър като MIDI клавиатурите (Като натисна едно копче да видя че и там се натиска в програмата (Fl Studio)) Имам MIDI IN MIDI out и този кабел може ли да направи това ?http://www.cnesmart....iew.php?aid=116
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.