Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Поздравления :bravo::)

Прекрасно е, че има хора които правят нещата като вас (Кръстоносците и други...) :)

@Danny47 - Именно китаристът е човекът;) Tocata

• Отговори 33
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено (Редактирано)
Уникално, много е добро. Искам да те питам, всичките работи и това вкл. ти ли ги композираш???

- А и кой ги е записвал... специално за китариста ми е интересно?

Ми аз съм китариста , а всичко останало като щраих и всичко останало е мое дело ....

Мерси за коментарите..

Щраиха и китарите са зписвани в про. студио всичко останало в къщи

@ Yiwigi---мерси , стараем се... :)

@Miro2bg- да ,имам още неща, но за сега предпочитам да не ги пускам тъи като не са завършени

Идеата ми е да направиа циал такъв албум............................... и да си го слусам с приатели хахахахаха :):bravo:;);):D:D:D

Редактирано от tocata
Отговорено

Страхотна работа!!! :D:):):bravo: С нетърпение ще чакаме албума! ;) Много професионално направено, композицята е жестока, а и цялостният аранжимент е на високо ниво! Още веднъж браво и много успехи!!!

Отговорено (Редактирано)

Еиии , много се радвам че се приемат добре такъв род неща!!!!

Много се притесниавах да не стане пошло ,щот' нали знаете, слушалисме много такива преработки и в много малко случаи има за какво да се хване човек.

Т.Е. трудно се подава фолклорната музика на преработка......... ;)

Вече имам мерак да довърша целиа такъв проект,благодарение на вас ,макар и малко да сте ми е достатъчно......

Благодариа от сърце на всеки един от вас приатели...... :inlove: :inlove: :inlove:

Редактирано от tocata
Отговорено

Еееееееееееееееееееее Лудо е приятел!!!

Евала!!!От сякъде ме кефи!!! :no::no:

Ей даже един пич дойде у нас и като го чу вика "Ей това е лудо пич, да ми го пратиш довечера!"

:(

Отговорено

Трудно е наистина, толкова преработки има че е трудно да се преброят но твоята е на светлинни години пред останалите :pray: Няма ли да направиш и на "Лале ли си, зюмбюл ли си...."? Сигурно ще е пак супер!

Отговорено

Топли думи мерси...

@ Налбанте знам френде , пускал съм ти иа.....

@ Олд шетард мерси за това което каза, много ме радва

@ Елли много се кефа че приемаш музиката по такъв начин....

@ миро2бг за лале ли си зиумбиул ли си не знам но има други,.. :pray:

Отговорено (Редактирано)

:inlove: :inlove: :(:):(;):):):)

Дето викаше един колега от форума - "отивам да се самопребия с вестник"...

ЕДИТ: понеже ме нямаше известно време та малко късно го фанах тва парче.... за 5 път го слушам .....тпруу УиндоуЗ плеър контрола нема рипийт...гад...

Редактирано от synchu
Отговорено

.... и забравих - :killyou: давай диска :killyou: Дет се вика темата е от цели 4-5 дена, още ли не си го записал бре, мен?